Αρχική Αθλητικά νέα Brandon Goodwin: «Το εμβόλιο τερμάτισε την χρονιά μου»

Brandon Goodwin: «Το εμβόλιο τερμάτισε την χρονιά μου»

0
nba.com
Dodekanisos

Ο Brandon Goodwin πρώην καλαθοσφαιριστής των Ατλάντα Χοκς, ισχυρίζεται πως ο εμβολιασμός του προκάλεσε θρόμβωση, πόνους στην μέση και αναπνευστικά προβλήματα. Με αποτέλεσμα να χάσει την περσινή χρονιά στο NBA και να αποδεσμευτεί από τον σύλλογο.  

«Αρρώστησα και δεν συνήλθα ποτέ. Πάντα είχα πόνους στην πλάτη και ήμουν πολύ κουρασμένος στα παιχνίδια. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να τρέξω πάνω -κάτω στο γήπεδο. Η πλάτη μου πονούσε υπερβολικά, τόνισε ο Brandon Goodwin στο «peachtreehoops.com».

Και συνέχισε: «Τότε ήταν που είπα στον εαυτό μου αρκετά. Πρέπει να πάω στο γιατρό. Τότε έμαθα ότι είχα θρόμβους στο αίμα. Και όλα αυτά σε διάστημα ενός μήνα». Τότε ήταν που ο Goodwin υπογράμμισε πως όλα ήταν καλά μέχρι που εμβολιάστηκε. «Πριν να εμβολιαστώ ήμουν μια χαρά. Όταν έκανα το εμβόλιο, όλα άλλαξαν». «Οι άνθρωποι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν φταίει το εμβόλιο. Που το ξέρουν; Δεν το ξέρουν». Το εμβόλιο τερμάτισε την χρονιά μου 100%», επεσήμανε ο 26χρονος μπασκετμπολίστας. 

Την δεδομένη στιγμή, ο νεαρός point guard παραμένει αισιόδοξος όσον αφορά το μέλλον του στο NBA. «Θα επιστρέψω σύντομα σε κάποιον σύλλογο, το που δεν το γνωρίζω ακόμα», τελείωσε. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments