Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μποφοράκια στον Φοίβο

Μποφοράκια στον Φοίβο

0
Dodekanisos

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκαν μποφοράκια στον Φοίβο Κρεμαστής, μετά την διαρροή εσωτερικού θέματος το οποίο η διοίκηση επιθυμούσε να μην δημοσιοποιηθεί μέχρι να δοθεί το πράσινο φως από την ίδια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι κάποιοι ξεφεύγουν από τα όρια των καθηκόντων τους που έχουν αναλάβει στον ιστορικό σύλλογο. Όμως, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η διαρροή σημειώθηκε από το τεχνικό τιμ της ομάδας κάτι που έφερε πραγματική αναστάτωση και η διοίκηση βρέθηκε σε θέση αμηχανίας και αδυναμίας να αντικρούσει το «καπέλωμα» της.

Επιθυμία της διοίκησης ήταν, να εξαντληθούν και να ολοκληρωθούν οι ενέργειες και οι συζητήσεις που είχε με τον ποδοσφαιριστή Στέργο Φελεγκάκη, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για να  παραμείνει ο παίκτης στον Φοίβο, και στην συνέχεια το γραφείο τύπου να δημοσιοποιήσει επίσημα την απόφαση των δύο πλευρών.

Τα τελευταία 24ωρα οι τόνοι έχουν ανέβει αλλά ο πρόεδρος Γιώργος Σμαραγδιός προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα εκατέρωθεν για να προλάβει τυχόν παραιτήσεις ανθρώπων που βρίσκονται κοντά του, διότι αρκετές μέρες πριν τα ίδια μποφοράκια υπήρξαν και με το θέμα του Λάκη Αξιώτη που δεν παρέμεινε στην ομάδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments