Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Αυξάνει τις πτήσεις για Ελλάδα η Alitalia από τέλη Ιουλίου

Αυξάνει τις πτήσεις για Ελλάδα η Alitalia από τέλη Ιουλίου

0
Dodekanisos

Την αύξηση του ενδιαφέροντος για ταξίδια στην Ελλάδα επιβεβαιώνει η Alitalia και αυξάνει τις προγραμματισμένες πτήσεις για την χώρα μας. Σε πρόσφατο άρθρο του news12.gr παρουσιάσαμε τις τάσεις στην ζήτηση για διαμονές κατά το διάστημα 14 Μαΐου με 14 Ιουνίου 2021 και είχαμε παρατηρήσει την άνοδο του ενδιαφέροντος από Ιταλία.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Alitalia 

Έτσι η Alitalia θα αυξήσει από τις 31 Ιουλίου τον αριθμό καθημερινό αριθμό των πτήσεων μεταξύ Αθήνας και Ρώμης σε τρείς. Αυτό το καλοκαίρι η Alitalia συνδέει τη Ρώμη με 9 ελληνικά νησιά και το Μιλάνο με την Ρόδο. Πιο συγκεκριμένα η Alitalia έχει πτήσεις από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης προς τα αεροδρόμια της Ρόδου, του Ηρακλείου (Κρήτης), της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Σκιάθου, και της Πρέβεζας (για Λευκάδα), καθώς και το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου με τη Ρόδο και αντιστρόφως. Οι τιμές προς τους Ελληνικούς προορισμούς ξεκινούν από μόλις 35€ στην Οικονομική Θέση (τελική τιμή με χειραποσκευή).

“Το ασφαλές ταξίδι ήταν πάντα η προτεραιότητά μας” λέει η Alitalia.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες Ιταλικούς και Διεθνείς κανονισμούς, όλα τα αεροσκάφη της Alitalia αποστειρώνονται καθημερινά με προϊόντα υψηλής απολυμαντικής ισχύος. Παράλληλα τα  φίλτρα HEPA  και η κάθετη κυκλοφορία του αέρα εντός καμπίνας συντελούν στο γεγονός πως τα αεροπορικά ταξίδια παραμένουν ο ασφαλέστερος τρόπος να ταξιδέψει κάποιος” υποστηρίζει η Ιταλική αεροπορική εταιρία.

Ο αέρας στο αεροσκάφος όχι μόνο ανανεώνεται κάθε τρία λεπτά, αλλά είναι καθαρός όπως σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο αναφέρει η Alitalia στις προωθητικές της ενέργειες για την τόνωση της αεροπορικής κίνησης που έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα από την πανδημία. Επισημαίνει ωστόσο πως οι επιβάτες πρέπει να φορούν προστατευτική  χειρουργική  μάσκα από τη στιγμή της άφιξής τους στο αεροδρόμιο και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η προστατευτική  χειρουργική  μάσκα πρέπει να αντικαθίσταται με καινούργια κάθε 4 ώρες, σε περίπτωση μεγαλύτερων πτήσεων.

Το πρόγραμμα πτήσεων ενδέχεται να υποστεί αλλαγές, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβάλλονται από Εθνικές και Διεθνείς Αρχές, σε σχέση με την εξέλιξη του Covid-19.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments