Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αξιοποίησε και πάλι την έδρα του

Αξιοποίησε και πάλι την έδρα του

0
Dodekanisos

Κάτι από …Χίτσκοκ θύμισε το φινάλε του αγώνα του Ποσειδώνα Καρπάθου με τον Διαγόρα Βατίου. Και αυτό διότι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν κάνουν το 1 – 1 στο 91’ αλλά στο 94’ οι γηπεδούχοι δείχνοντας και πάλι ψυχή και πάθος, έκαναν το 2 – 1 και πήραν το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» τους.

Πάντως, η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη είχε μια πολύ καλή παρουσία στα Πηγάδια, βάζοντας πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους. Μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν μέχρι και τα μισά του ημιχρόνου να ελέγξουν το παιχνίδι και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και μπόρεσαν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους παίρνοντας μάλιστα και το προβάδισμα.

Στην επανάληψη,, το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό καθώς η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δυο περιοχές ενώ όλα τα λεφτά ήταν στο φινάλε για τους λόγους που σας περιγράψαμε στον πρόλογο.

Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Σπανός με ένα πολύ ωραίο σουτ (1 – 0). Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην ισοφάριση στο 91’ με τον Πλαγγέντη ο οποίος σούταρε δυνατά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 1). Στο 94’ μετά από σέντρα του Σπανού, ο Δράκος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Αντωνάς, Στεφανάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων :
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Ζαρκαδούλας (74’ Κεσίδης), Καζηλιέρης, Ι. Σπανός, Χατζημανώλης, Μαντινάος, Καουκάκης (65’ Τσιαβέλης), Φελούζης, Κοντονικόλας (78’ Βαρδαούλης), Ε. Σπανός, Δράκος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Β. Ζερβός, Παναγιωτόπουλος, Αδάμος, Καραγιάννης (64’ Κωστάκη, – 69’ Εξουζίδης), Ποζατζίδης, Κατσαρής, Λαζίδης, Πλαγγέντης, Πουλάϊ, Παπουρδάνος (55’ Ε. Ζερβός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments