Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αυτός είναι ο Ηρόδοτος!

Αυτός είναι ο Ηρόδοτος!

0
irodotos2
Dodekanisos

Μια ομάδα που πραγματικά διψάει για να κατακτήσει το φετινό κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας θα έχει απέναντι του ο Ιάλυσος την Τετάρτη το απόγευμα στο “Οικονομίδειο” στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού! Ο Ηρόδοτος είχε θέσει ως μεγάλο του φετινό στόχο την άνοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε μέσω του τοπικού πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Ηρακλείου όπου τερμάτισε τρίτος (πίσω από Ατσαλένιο και Ρούβα), θα προσπαθήσει να το επιτύχει μέσω του κυπέλλου. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έγιναν γνωστά, ο Ηρόδοτος θα παραταχθεί για να τα παίξει όλα για όλα και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να προσεχθεί πάρα πολύ από την ομάδα της Ιαλυσού.

Μεγάλη ιστορία
Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού είναι από τις ιστορικότερες στο Ηράκλειο καθώς έχει ιδρυθεί το 1932. Η έδρα της βρίσκεται σχεδόν δίπλα από το αεροδρόμιο της περιοχής ενώ θεωρείται από τις …ψαγμένες ομάδες της Κρήτης καθώς αποτελείται κυρίως από Μικρασιάτες.

Ζαφείρης, το αστέρι!
Το μεγάλο της αστέρι ακούει στο όνομα Αλέκος Ζαφείρης και είναι ένας ταχύτατος επιθετικός που αν βρει χώρους είναι ικανός να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε άμυνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ντέρμπι με τον Ατσαλένιο είχε εμπλακεί σε επεισόδια και είχε τιμωρηθεί με έξι αγωνιστικές, ποινή όμως που μετατράπηκε σε μια, μετά από έφεση στην δευτερόβαθμια επιτροπή της ΕΠΟ που έκανε η ομάδα του. Ο Ζαφείρης στο πρόσφατο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα και του Εργοτέλη. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Ένας άλλος πολύ καλός παίκτες είναι ο μεσοαμυντικός Γενιτσαρίδης ο οποίος είναι έμπειρος και έχει αγωνιστεί και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Στον πάγκο ο γιος του Πετράκη!
Προπονητής της ομάδας του Ηροδότου είναι ο Γιώργος Πετράκης, γιος του γνωστού προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη. Κάνει τα δικά του βήματα στην προπονητική και προσπαθεί να ακολουθήσει την σταθερή και πολύ σημαντική πορεία που έχει ο πατέρας του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Παίζει μόνο … εκτός!
Το αξιοσημείωτο με τον Ηρόδοτο είναι το ότι μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί μόνο εκτός έδρας στον θεσμό του κυπέλλου. Μετά την κατάκτηση του τροπαίου στην Κρήτη (κέρδισε στον τελικό τον Ρούβα με 2 – 1) έπαιξε στα Χανιά με τον Άρη Βουκολίων (κέρδισε με 1 – 0 στην παράταση) και στο Ρέθυμνο με την ΕΠισκοπή (επικράτηση με 1 – 0). Τώρα με τον Ιάλυσο παίζει και πάλι μακριά από το γήπεδο του.

Με φιλάθλους του στη Ρόδο
Καμιά τριανταριά φίλοι του Ηροδότου αναμένεται να δώσουν το παρών στο “Οικονομίδειο” για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Ακολούθησαν την ομάδα με το τσάρτερ που ναύλωσε για τις ανάγκες του αγώνα. Στην αποστολή συμμετέχουν συνολικά είκοσι παίκτες οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:
Μήτρου, Γιακουμής, Μπαλάφας, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Αχιλλέως, Μαυρίδης, Χατζηβασίλης, Πρωτογεράκης, Μαγάκης, Μαυρομάτης, Προβυδάκης, Ζαφείρης Α., Καρβελάς, Μωραΐτης, Σκουλάς, Καμπούρης, Ιβάνοφ, Συσκάκης και Μεταξάκης.

Στη φωτογραφία ο Ηρόδοτος μετά την κατάκτηση του φετινού κυπέλλου όπου επικράτησε στον τελικό του Ρούβα με 2 – 1

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments