Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αστέρας Βλαχιώτη – Ιάλυσος 1-1: Λύτρωση με Χατζησάββα στις καθυστερήσεις!

Αστέρας Βλαχιώτη – Ιάλυσος 1-1: Λύτρωση με Χατζησάββα στις καθυστερήσεις!

0
Dodekanisos

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Παπουτζίδη στο 85′ , ο Ιάλυσος έδειξε περίσσεια υπομονή και με γκολ του Χατζησάββα στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+1′), κατόρθωσε να αποσπάσει μία πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Σε ένα ματς στο οποίο προηγήθηκε ένα «κακό» πρώτο μέρος από πλευράς θεάματος τόσο ο Αστέρας όσο και ο Ιάλυσος προσπαθούσαν -χωρίς αποτέλεσμα- να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Κάπως έτσι το ημίχρονο τελείωσε στο 0-0. Στο δεύτερο μέρος, τα τελευταία 20′ της αναμέτρησης ήταν επεισοδιακά. Αρχικά, ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ στο 85′, καθώς σε εκτέλεση φάουλ του Μπρακαμόντε κοντά στην μεσαία γραμμή, η άμυνα του Ιάλυσου «αδράνησε» και ο Παπουτζίδης (που είχε περάσει ως αλλαγή στο 77′) με κοντινή κεφαλιά σκόραρε για το 1-0. Για να ισοφαρίσει στο τελικό αποτέλεσμα ο Χατζησάββας έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Χριστόπουλο, που -επίσης- νωρίτερα είχε εισέλθει ως αλλαγή στην αναμέτρηση και ο οποίος προέβη στη σέντρα εντός μεγάλης περιοχής με τον Χατζησάββα να κάνει άψογο κοντρόλ και να σκοράρει με σουτ για το τελικό 1-1.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης: 

Στο 15ο λεπτό ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ με 1-0, όμως έπειτα από υπόδειξη του επόπτη, το γκολ ακυρώθηκε, καθώς η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του άουτ.

Πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα στο 22’. Ο Μπρακαμόντε με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ανδρούτσου.

Στο 26ο λεπτό ο Ιάλυσος απάντησε με τον ίδιο τρόπο στην ευκαιρία του Μπρακαμόντε. Ο Παπουτσογιαννόπουλος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Παϊτέρη.

Δυνατό σουτ του Γκέζου  στο 35’ κατέληξε άουτ.

Στο 36’ ακόμα μία εκτέλεση φάουλ, αυτή την φορά του Καλλέργη, κατέληξε στα χέρια του Ανδρούτσου.

Στο 84’ ο Παπουτσογιαννόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ, σημάδεψε τον Καντούτση, αλλά προέβη σε επιθετικό φάουλ.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ στο 85′, καθώς σε εκτέλεση φάουλ του Μπρακαμόντε κοντά στην μεσαία γραμμή, η άμυνα του Ιάλυσου «αδράνησε» και ο Παπουτζίδης (που είχε περάσει ως αλλαγή στο 77′) με κοντινή κεφαλιά σκόραρε για το 1-0.

O Ιάλυσος κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 90+1′ με τον Χατζησάββα (είχε περάσει ως αλλαγή στο 61′). Ο Χριστόπουλος, που -επίσης- νωρίτερα είχε εισέλθει ως αλλαγή στην αναμέτρηση, προέβη στη σέντρα εντός μεγάλης περιοχής και ο Χατζησάββας με άψογο κοντρόλ και σουτ σκόραρε για το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Νιδριώτης, Αραβίδης (Αθηνών)

Τέταρτος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Βλαχιώτη (Γιώργος Βαζάκας): Παϊτέρης, Κουρτέσης (73’ Ευαγγελιδάκης), Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Μάρτσεβ (77’ Βερνάρδος), Σκεντεράι Λ, Παλιάτσος (77’ Πατσαρούχας), Μπρακαμόντε, Καλλέργης (77’ Παπουτζίδης)

Ρόδος (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος, Μπουσάι (61’ Σκεντεράι), Καρπαθάκης, Καντούτσης (86′ Χριστόπουλος), Τερζίου, Παπουτσογιαννόπουλος, Μανιώτης, Σταθόπουλος (61’ Χατζησάββας), Μαστραντωνάκης (84’ Παπαδόπουλος), Γιώργου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments