Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Σαντορίνη – Ρόδος 1-0: Ο Κανούλας έβαλε «τέλος» στο αήττητο της Ρόδου

Σαντορίνη – Ρόδος 1-0: Ο Κανούλας έβαλε «τέλος» στο αήττητο της Ρόδου

0
Dodekanisos

Χάρη σε γκολ του Κανούλα στο 68ο λεπτό η Σαντορίνη νίκησε εντός έδρας 1-0 την Ρόδο στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τα «ελάφια» στο φετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα η Ρόδος γνώρισε την ήττα ξανά ύστερα από τις 9 Νοεμβρίου του 2019 (προηγήθηκε αήττητο σερί 22 επίσημων παιχνιδιών). 

Η σαφώς ανώτερη Σαντορίνη στο πρώτο ημίχρονο, κυριάρχησε από το πρώτο κιόλας λεπτό στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα μόλις στο 5’ ο Παπαζαχαρίας βρέθηκε φάτσα με τον Πίτκα, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας προέβη σε σπουδαία επέμβαση, κρατώντας το μηδέν! Η Σαντορίνη συνέχισε να απειλεί με κάποια μακρινά σουτ, ενώ η Ρόδος απείλησε στο 32ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Δελαπόρτα, με την μπάλα να καταλήγει πάνω από την εστία του Δερμιτζάκη. Η Σαντορίνη δικαιούτο βάση απόδοσης ένα γκολ στο ημίχρονο, όμως η στιβαρή άμυνα της Ρόδου και ο Πίτκας απέτρεψαν τους κινδύνους και το ημίχρονο τελείωσε στο 0-0. Στο δεύτερο μέρος, η Σαντορίνη συνέχισε στα ίδια στάνταρ και χάρη στην εκπληκτική συνεργασία τριών ποδοσφαιριστών της, κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ 1-0 στο 68’ με τον Κανούλα. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. 

H εξέλιξη της αναμέτρησης: 

Στο τρίτο λεπτό ο Μαλάι απείλησε με σουτ, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Πίτκας.

Στο πέμπτο λεπτό η Σαντορίνη απώλεσε την πρώτη της καλή ευκαιρία, όταν ο Παπαζαχαρίας βρέθηκε τετ – α – τετ με τον Πίτκα, που έδιωξε σωτήρια!

Στο 21’ η Σαντορίνη απείλησε ξανά, αυτή την φορά με τον Κανούλα, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Νέα καλή στιγμή για την Σαντορίνη στο 23’ με σουτ εκτός περιοχής το οποίο πέρασε ψηλά και άουτ.

Η πρώτη ευκαιρία για την Ρόδο ήρθε στο 32’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Δελαπόρτα, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Δερμιτζάκη.

Στο 36’ είχαμε άψογη συνεργασία μεταξύ Μπουντόπουλου και Κανούλα, ο τελευταίος εξαπέλυσε δυνατό σουτ, αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Πίκτα που απέκρουσε.

Ακόμα μία καλή στιγμή για την Σαντορίνη ήταν στο 42ο λεπτό. Ο Μπουντόπουλος δοκίμασε σουτ από το σημείο του πέναλτι, το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο 62ο λεπτό ο Ερίκος προέβη στη σέντρα, ο Μηνάς έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Κανούλας σκόραρε για το 1-0!

Καλή στιγμή για την Ρόδο, καθώς η κεφαλιά του Σουλάι στο 68’ πέρασε άουτ.

Στο 76’ ο Γιουκούδης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Θεόδωρος Πουλόπουλος (Πειραιά)

Βοηθοί: Παναγιώτης Χρηστάκος (Πειραιά), Αθανάσιος Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

Τέταρτος: Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σαντορίνη (Νίκος Παντέλης): Δερμιτζάκης, Ερίκος, Κουρέλας, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Μαλάϊ (20’ Μηνάς), Πολύζος, Ιβανίδης, Μπουντόπουλος (73’ Λάμπρου), Κάνουλας (73’ Γιουκούδης), Ντινιωτάκης.

Ρόδος (Kώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Πεχνιβανόπουλος (81’ Μακρής), Καψάλης, Χύσι, Μπαξεβάνος (68’ Ριτάκο), Μαρτσάκης (45’ Τσίπρας), Καραγεώργης (45’ Σουλάι), Αρναρέλλης, Δελαπόρτας, Λιε Μάρτιν (59’ Νικολόπουλος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments