Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αστέρας Μασ.: Προπονητής στις Ακαδημίες ο Μιχάλης Κουτσουμπάρης

Αστέρας Μασ.: Προπονητής στις Ακαδημίες ο Μιχάλης Κουτσουμπάρης

0
Dodekanisos

O Μιχάλης Κουτσουμπάρης είναι ο νέος προπονητής Ακαδημιών του Αστέρα Μασάρων όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μιχάλη Κουτσουμπάρη, ο οποίος θα αποτελεί τον προπονητή των ακαδημιών μας για την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν. Για τον ίδιο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς αποτελεί έναν άνθρωπο που έχει προπονήσει αρκετές ομάδες.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο κομβικό και σημαντικό έργο που αναλαμβάνει στην συνεργασία του με τα παιδιά. Παράλληλα, ενημερώνουμε πως το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με τις εγγραφές αλλά και τα υπόλοιπα διαδικαστικά που αφορούν τις ακαδημίες του συλλόγου.

Τέλος, αναφορικά με τις πυρκαγιές ως επίσημος Αστέρας κρατήσαμε την σιωπή μας και επιλέξαμε διοίκηση και ποδοσφαιριστές να βάλουμε το δικό μας “λιθαράκι” στην άνιση αυτή μάχη. Με την σειρά μας συγχαίρουμε εθελοντές και όσους συνέβαλαν για να κρατήσουν την ευρύτερη περιοχή μας “όρθια”, αλλά και συνολικά να σημειωθεί η μικρότερη δυνατή ζημιά στο όμορφο νησί μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments