Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αστέρας ανόδου στα Μάσσαρι!

Αστέρας ανόδου στα Μάσσαρι!

0
asteras masaron
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στα Μάσσαρι, ο τοπικός Αστέρας νίκησε με 2-1 τον Εθνικό Αρχίπολης στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης και ανόδου για την Α΄ κατηγορία. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς(11΄), όταν ο Κουρμαδιάς κινήθηκε από δεξιά προς τον άξονα και έβγαλε την κάθετη στον Σκυλλαράκη, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 1-0. Ο Εθνικός ισορρόπησε, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν έκανε το γκολ, ενώ ο Αστέρας από την πλευρά του κυνήγησε το 2-0, όμως οι επιθετικοί των ομάδων δεν ήταν σε καλή μέρα. Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός ξεκίνησε καλύτερα και στο 65΄ ο Πάλλας, μετά από εκτέλεση φάουλ του Διακίδη, με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 80΄ οι γηπεδούχοι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπάρτζου, ο Κιλασίν με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1 και έδωσε την νίκη στην ομάδα του.
Πολύ καλή η διαιτησία του Δουλγέρη και των βοηθών του Μπερδεμπέ- Τσέτσου.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Διάκουλας(40΄λ.τ. Νεσγός), Κουρμαδιάς, Μπάρτζος, Λαγοπάτης, Κιλασίν, Διακάκης, Μυλωνάς, Χατζηκώστας(82΄ Δεληγιάννης), Μουσακίνιας(89΄Λούππος Εμμ.), Καρτάλης, Σκυλλαράκης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Πάλλας(74΄λ.τ. Καλούδης), Λυριστής, Στεργιόπουλος, Γιαννιού, Τσακίρης Στ., Γιώργου(54΄Παπανθύμου), Μπαϊρακτάρης(68΄Δημητριάδης), Μπεγκάσι, Μαρκόπουλος, Διακίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments