Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ασταμάτητος ο Κλεόβουλος

Ασταμάτητος ο Κλεόβουλος

0
Dodekanisos

Ασταμάτητος ο φετινός Κλεόβουλος! Η ομάδα της Λίνδου έκανε το 3 στα 3 κερδίζοντας στο γήπεδο της και τον Διγενή με το …Αγγλικό 5 – 2. Ο Διγενής είχε διάθεση να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι όμως απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και ουσιαστικό Κλεόβουλο δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα. Παράλληλα, το γεγονός ότι η ομάδα του Κοσκινού έμεινε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο (αποβλήθηκε ο Μικκιού με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία) έπαιξε σίγουρα καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το σκορ άνοιξε στο ο Ταγκάεφ στο 22’ με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή (1 – 0) ενώ στο 26’ ο Γιατσιάτσος με πλασέ πέτυχε το 2 – 0. Στο 55’ ο Κολιοκώστας με κοντινό πλασέ έκανε το 3 – 0 ενώ στο 65’ ο Κετσές κατάφερε να μειώσει για τους φιλοξενούμενους σε 3 – 1 ενώ στο 72’ ο Διγενής μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι όταν ο Μαίλης έκανε το 3 – 2. Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως κράτησε μόνο ένα λεπτό καθώς στο 73’ ο Κακλαμάνος με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 4 – 2. Το τελικό 5 – 2 διαμόρφωσε ο Χατζηνικόλας στις καθυστερήσεις (5 – 2).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Στεφανάκης, Μοσχάτος) ο οποίος απέβαλλε στο 30’ με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα τον Μικκιού για διαμαρτυρία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσαβθής, Κουκουτσέλας (37’ λ.τ. Μπαϊρακτάρης), Χαμιτάϊ (65’ Γιαννιού), Τσελεπίδης, Γιατσιάτσος, Μαριεττάκης (70’ λ.τ. Χατζηνικόλας), Ευαγγελίδης, Αθανασίου, Κακλαμάνος, Ταγκάεφ, Κολιοκώστας
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Σκούμπρος (80’ Κυριαζής), Πατσιαούρας (69’ Ζαχαρίας), Μαίλης, Χουτεσιώτης, Μικκιού, Γιουλβανίδης, Γιαννακόπουλος (46’ Θαρρενός), Κετσές, Τσιμπιζίδης, Διακάκης (57’ Χατζηνικόλας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments