Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ασταμάτητοι οι Έφηβοι

Ασταμάτητοι οι Έφηβοι

0
telxnida_efivoi
Dodekanisos

Λιγότερο από μία ώρα χρειάστηκαν οι έφηβοι του ΡΣΦΠ Τελχινίς για να φύγουν νικητές από την Κρεμαστή, στο ματς με τον Κλεάνθη. Ήταν η τέταρτη ‘μονομαχία’ των δύο σωματείων το Σαββατοκύριακο αφού προηγήθηκαν οι νεανίδες και οι άνδρες το Σάββατο και οι γυναίκες το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι μικροί της Τελχινίδας τερμάτισαν αήττητοι τις υποχρεώσεις τους, πήραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τίτλο στα Δωδεκάνησα και τώρα έχουν στο μυαλό τους την τελική φάση της Ζ’ Περιφέρειας (Αιγαίο). Να θυμίσουμε ότι ο ΡΣΦΠ Τελχινίς είχε αναδειχθεί και Πρωταθλητής Αιγαίου 2011-12 στους εφήβους και σύμφωνα με πληροφορίες φέτος θα έχει απέναντι τους πρωταθλητές Κυκλάδων (ΑΣΕ Νεωρίου) και Χίου προκειμένου να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία.

ΑΕΣ Κλεάνθης – ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 σετ σε 53΄(06-25 σε 12΄, 22-25 σε 23΄και 05-25 σε 18΄)

Κλεάνθης: Γ. Γιακουμάρος, Δ. Καρτσωνάκης, Δ. Σαρικάς, Κ. Βολονάκης, Ι. Στεργιενάκης, Λ. Διακολουκάς, Ι. Λαός και Δ. Σώτης.

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς, Μιχάλης Τσιμισίρης) Γιάννης Καρύδας, Γιάννης Σαρικάς, Λέντσι Ορμενάι, Κώστας Χειμωνέττος, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Στέλιος Χαριστής και Μιαούλης Χειμωνέττος

Διαιτητές ήταν οι Σάκης Κυπριώτης και Νίκος Χατζησταυρίδης.

Στη φωτογραφία η ομάδα της Τελχινίδας όπως παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι με τον Κλεάνθη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments