Αρχική Uncategorized Άσσοι και over για το Σάββατο

Άσσοι και over για το Σάββατο

0
herenveen_dost_large1
Dodekanisos
Ταμείο πήγαμε στο τελευταίο μας δελτίο την Πέμπτη, όχι για να γίνουμε πλούσιοι όπως είχα πει, αλλά για να πάμε με άλλη ψυχολογία στο Σαββατοκύριακο και ένα μικρό χαρτζιλίκι στην τσέπη για να ακουμπήσουμε στα παιχνίδια που έρχονται. Αν θέλετε να δείτε τις τελευταίες προβλέψεις που πατήστε εδώ.

Ξεκινάμε με τα σαββατιάτικα παιχνίδια, αφού σας πω ότι καλό είναι να αποφύγετε τα κύπελλα της Αγγλίας καθώς γίνονται συνήθως πολλές εκπλήξεις. Πετσοκομμένες ως συνήθως οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ, αλλά και οι στοιχηματικές επιλογές αλλά τι να κάνουμε θα το παλέψουμε. Όσοι παίζεται μέσω διαδικτύου έχετε πολλές περισσότερες επιλογές.

Στην Γαλλία πάμε στην αναμέτρηση της Λυών με την Ντιζόν. Οι γηπεδούχοι μετρούν δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα εκτός έδρας από Μονπελιέ και Βαλενσιέν και κόντρα στην Ντιζόν που διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος θα πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας θα συναντήσουμε την Αννάν Αθλέτικ που φιλοξενεί την ουραγό του πρωταθλήματος Ιστ Στέρλινγκ. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται μόλις μέσα στις θέσεις των μπαράζ ανόδου, έχουμε δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και κόντρα στην Ιστ Στέρλινγκ, έχουν όλα τα φόντα για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Στις μικρές τις Αγγλίας βρίσκουμε την Λούτον που φιλοξενεί την Άλφρετον Τάουν. Οι γηπεδούχοι που έχουν σαν στόχο την άνοδο τους στα δυο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν παραχωρήσει ισάριθμες ισοπαλίες, κάτι που δεν αφήνει περιθώρια για νέα απώλεια και νομίζω ότι θα κάνουν την νίκη απέναντι σε ένα υποδεέστερο αντίπαλο.

Από την δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας επιλέγω την αναμέτρηση της ΦΚ Αϊντχόφεν με την Φεενταμ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και οι φιλοξενούμε επίσης στην δεύτερη… από το τέλος. Η ΦΚ Αϊντχόφεν στα τελευταία τρία παιχνίδια μετρά δυο ισοπαλίες και μια ήττα και αν θέλει να διεκδικήσει την άνοδο θα πρέπει να «καθαρίσει» το παιχνίδι κόντρα στην Φεενταμ που δέχεται τα γκολ με το τσουβάλι.

Θα τιμήσω και την Ολλανδία στην πρώτη κατηγορία, καθώς είναι ένα πρωτάθλημα με πολλά γκολ και στις αναμετρήσεις του Σαββάτου υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί πράγμα που μπορεί να προσφέρει πολλά γκολ, οπότε θα πάω με τα over στις αναμετρήσεις αυτές.

Πρώτο Δελτίο (Παρολί)

Κωδικός

Παιχνίδι

Πρόβλεψη

Απόδοση

Τελικό

275

Λούτον – Άλφρετον Τάουν

1

1,30

1 – 0

295

Άννα Αθλετικ – Ιστ Στέρλινγκ

1

1,25

2 – 2

319

Λυών – Ντιζόν

1

1,25

3 – 1

324

ΦΚ Αϊντχόφεν – Φεενταμ

1

1,40

2 – 0

Συνολική απόδοση:

2,84

Ποντάρισμα:

30€

Κέρδος – Ζημιά:

– 30€

Δεύτερο δελτίο (Παρολί)

Κωδικός

Παιχνίδι

Πρόβλεψη

Απόδοση

Τελικό

317

Χερενφέν -Ουτρέχτη

over

1,35

2 – 0

326

Μπρέντα – Ντε Γκρααφστσαπ

over

1,45

1 – 1

327

Χέρακλες – Εξέλσιος

over

1,30

3 – 0

336

Ρόντα – Άλκμααρ

over

1,35

2 – 0

Συνολική απόδοση:

3,43

Ποντάρισμα:

30€

Κέρδος – Ζημιά:

– 30€

Αρχικό Ταμείο:

1.000 €

Τελευταίο Ταμείο:

1036,85€

Ποντάρισμα:

60€

Τρέχων Ταμείο:

976,85€

Κερδισμένα δελτία:

2/5

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments