Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ”Χ” με εξωτερική βοήθεια

”Χ” με εξωτερική βοήθεια

0
DSCN4288
Dodekanisos
Αν ο Παπαγιαννίδης δεν καταλόγιζε πέναλτι σε μια φάση που σαφώς ελέγχεται  , πόσο σίγουρη ήταν η Ομόνοια ότι θα έπαιρνε το ‘’Χ’’ μέσα στην έδρα της;
Ο Πολυβώτης είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο παιχνίδι και βλέποντας κανείς το πρώτο ημίχρονο να υπέγραφε πως θα έφευγε νικητής από το γήπεδο αφού οι αντίπαλοι τους ήταν ‘’θεός φυλάξει’’ στην άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι όμως παρόλο που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν μπόρεσαν να γίνουν πιο ουσιαστικοί και να ΄΄κλειδώσουν ‘’ το σκορ με ένα ακόμη γκολ πηγαίνοντας στηνανάπαυλα με το εύθραυστο 1-0 . Στην επανάληψη οι Γενναδενοί  διόρθωσαν μερικά πράγματα χωρίς ωστόσο να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί , μέχρι που έγινε η φάση που στιγμάτισε αρνητικά  το παιχνίδι και τους χάρισε την ισοπαλία με τον Καρασάββα Π. να εκτελεί εύστοχα το ‘’κάλπικο’’(κατά γενική ομολογία) πέναλτι που κέρδισε ο Μπούσμαν και να δίνει το ψυχολογικό προβάδισμα στην ομάδα του να ανεβεί ψηλότερα και να πιστέψει στην ανατροπή που τελικά δεν ήρθε.
Το σίγουρα πάντως είναι πως όσοι παρευρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο θα συζητάνε τη φάση του πέναλτι. Γι΄αυτό δε φταίει ο Παπαγιαννίδης που το ‘’σφύριξε’’ αλλά ο Πολυβώτης που έδωσε το δικαίωμα και δεν ΄΄ κλείδωσε ’’ το παιχνίδι όταν είχε την ευκαιρία. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ένταση στο παιχνίδι άρχισε να γίνεται αισθητή τη χρονική στιγμή που ο Κακιάς έγινε αλλαγή(60΄) και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για καθυστέρηση ενώ κορυφώθηκε με δύο αποβολές μια του Κουκουβίνου στο 78΄(2η κίτρινη για διμαρτυρία)και μια του Χαρτοφύλη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα(1η για χέρι , 2η για διαμαρτυρία). Οι φιλοξενούμενοι είναι έντονα ενοχλημένοι από τη διαιτησία του Παπαγιαννίδη με τον πρόεδρο Φωτεινή να διαμαρτύρεται για 3 φάσεις: μια της κόκκινης κάρτας που χάρισε στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας Μπαϊράμη στο 75΄, μια για το πέναλτι με το οποίο ισοφαρίστηκαν και μια για ανατροπή του Χατζηνικολάου Β.Κ. μέσα στην περιοχή στο 80΄της αναμέτρησης. Τέλος ο Πολυβώτης Ν. ευχαριστεί πολύ την Ομόνοια Γ. για την άψογη φιλοξενία που τους προσέφεραν.

Φάσεις/γκολ

12΄Από ένα λάθος της άμυνας, ο Χατζηνικολάου Β.Δ. βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπαϊράμη Σκεύο, πλάσαρε μέσα στην περιοχή με τον τελευταίο να χάνει τη μπάλα από τα χέρια και στη συνέχεια να διώχουν οι αμυντικοί.

18΄Μετά από κόρνερ του Κακιά από δεξιά, ο Χατζηνικολάου Β.Δ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 0-1.

20΄Ο Πιζήμολας Σ.Ι. με σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Ορσάρη.

29΄Ο Κακιάς εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και μετά από μια αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή  ευνοήθηκε ο Δερμιτζάκης  που έκανε ένα ευθείβολο σουτ ,με τη μπάλα να χτυπάει σε αμυντικό και να απομακρύνεται.

38΄Ο Καρασάββας Π . με σουτ μέσα από την περιοχή προσπάθησε να απειλήσει τον Ορσάρη που έκλεισε σωστά τη γωνία του και απόκρουσε.

75΄Ο Μπαϊράμης Σκεύος απόκρουσε την μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή και ο διαιτητής λανθασμένα έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι χωρίς να ”τιμωρήσει” τον παίχτη με κόκκινη κάρτα.

76΄ Στην αγκαλιά του Ορσάρη κατέληξε το σουτ του Πιζήμολα Σ.Ι. μέσα από την περιοχή.

78΄ Υποψία πέναλτι σε ανατροπή του Μπούσμαν μέσα στην περιοχή από τον Ορσάρη με τον διαιτητή πάντως να βλέπει επαφή και να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Καρασάββας Π. ισορροπώντας το παιχνίδι 1-1. Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα( 2η κίτρινη) ο παίχτης της φιλοξενούμενης ομάδας Κουκουβίνος  η  1η διαμαρτυρία  και η δεύτερη  πάλι για διαμαρτυρία και ειρωνικό χειροκρότημα κατά του διαιτητή όπως γράφτηκε και στο φύλλο αγώνος). Από όσα πάντως υποστηρίζει ο παίχτης και ο διαιτητής τον ειρωνεύτηκε λέγοντας του ‘’σε απέβαλλα για να μην παίξεις στο παιχνίδι με τα’Απόλλωνα’’.

80΄Ο Χατχηνικολάου Β.Δ. ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Παπαγιαννίδης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε και κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) και Χαρτοφύλης επίσης για ειρωνικό χειροκρότημα στον διαιτητή και για απειλές που εξαπόλυσε λέγοντας του ‘’ κοίτα με να με θυμάσαι γιατί  όταν θα έρθεις στη Νίσυρο θα σου δείξω εγώ’’

Από τους γηπεδούχους προσπάθησαν οι Πιζήμολας Σ.Ι. και Καρασάββας Π. , ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Χατζηνικολάου Β.Κ, Χατζηνικολάου Β.Δ. και Ορσάρης.

Με λάθη η διαιτησία του Παπαγιαννίδη και β’ βοηθού Διακοφιλιππή, Καλός ο Α’ Βοηθός  Ωραιόπουλος.

Ομόνοια Γ.: Μπαϊράμης Σκεύος, Καρασάββας Π., Πιζήμολας Α.(68΄Μπούσμαν), Χατζηκώστας, Καπιότης(73΄Κουνουπιώτης), Μπαϊράμης Σταύρος, Στογιανόφσκι, Καρασάββας Κ., Πιζήμολας Σ.Σ., Σταματάκης, Πιζήμολας Σ.Ι.

Πολυβώτης Ν.: Ορσάρης, Καρακωσταντίνου(75΄λ.τ. Κλάδης), Χαρτοφύλης, Κουκουβίνος, Χαρίτος, Χασαπλαδάκης, Φωτεινής, Δερμιτζάκης, Χατζηνικολάου Β.Κ., Κακιάς(60΄Παπαδάκης), Χατζηνικολάου Β.Δ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments