Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Ας ανοίξουν μια φορά το καταστατικό!»

«Ας ανοίξουν μια φορά το καταστατικό!»

0
epsd sinedriasi2
Dodekanisos

Το ότι η σημερινή συνεδρίαση της ΕΠΣΔ έγινε καθόλα νόμιμα και δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα, εξέφρασαν με δηλώσεις τους στο news12 ο πρόεδρος Γιώργος Παυλίδης καθώς και ο Παναγιώτης Διακοφώτης, απαντώντας ουσιαστικά στα όσα υποστήριξε νωρίτερα ο Μιχάλης Σαββάκης. Αναλυτικά, οι δηλώσεις τους:
Γιώργος Παυλίδης: «Όποιοι αμφισβητούν τη συνεδρίαση απλά τους παραπέμπω στο άρθρο 31, παράγραφος 11. Και ένας μαθητής του Δημοτικού, μπορεί να καταλάβει. Δεν έχω να πω κάτι άλλο…»
Παναγιώτης Διακοφώτης: «Άκυροι είναι αυτοί που μέχρι τώρα δεν έχουν ανοίξει ούτε μια φορά το καταστατικό της Ένωσης. Τους προτρέπω να ανοίξουν το καταστατικό και να πάνε στο άρθρο 31, παράγραφος 11 και να διαβάσουν έστω για μια φορά ένα κομμάτι. Το ψηφοδέλτιο επικυρώθηκε νόμιμα και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Απαντώ στον κ. Σαββάκη. Τον ασκό του αιόλου τον έχουν ανοίξει αυτοί από μόνοι τους. Έμαθαν να λειτουργούν με ότι τους βολεύει. Εμείς έχουμε μάθει να ακολουθούμε το καταστατικό και να είμαστε σε όλους τους τομείς νόμιμοι. Ευτυχώς για το ποδόσφαιρο μας, αλλάζει σελίδα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments