Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Άρεσε ο Ιάλυσος

Άρεσε ο Ιάλυσος

0
ialisos_diagoras1
Dodekanisos
Μπορεί ο Διαγόρας να πήρε τη νίκη με 2 – 1, όμως ο Ιάλυσος ήταν αυτός που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο σημερινό (Τετάρτη) φιλικό παιχνίδι με τον Διαγόρα στο «Οικονομίδειο». Οι παίκτες του Νίκου Μαντικού, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, πήγαν πολύ καλά και έδειξαν ότι θα έχουν ένα πολύ δυνατό και υπολογίσιμο σύνολο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Από την δική του πλευρά ο «γηραιός» που τον χωρίζουν τρεις κατηγορίες από τον αντίπαλο του, έδειξε ότι θέλει ακόμα πάρα πολύ δουλειά προκειμένου να ετοιμαστεί για το δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Χατζηκοσμά με ένα πάρα πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 54’ με κοντινό πλασέ του Μαριά (είχε προηγηθεί σουτ του Σταυλά και απόκορυση του τερματοφύλακα). Το τελικό 1 – 2 διαμόρφωσε ο Φαμπίνιο στο 63’ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Διαιτητής ήταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος και «βοηθοί» του οι Αντώνης Παπαβασιλείου και Μανώλης Παπαγιαννίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Πιτσουρδάκης, Μαριάς, Κρομύδας, Χατζημιχαήλ, Γαϊτάνος, Αλή – Ογλού, Παφιάκης, Παπαδόπουλος, Σταυλάς. Ο μόνος παίκτης που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή ήταν ο Στεργιόπουλος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πονηρός, Αυγενικού, Πουλόπουλος, Καρπαθάκης, Μπακάλης, Μπαούρης, Μουσταφίδης, Ράγιτς, Φαμπίνιο, Παπαδημητρίου, Χατζηκοσμάς. Έπαιξαν και οι Τύρελης, Λερογιάννης, Κετσές, Επιφάνης, Μαριεττάκης, Ρούσσος, Χατζηπέτρος, Μανώλακας και Τσίτζης.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments