Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Άρεσε ο Διαγόρας στο φιλικό με την ΑΕΚ Β’

Άρεσε ο Διαγόρας στο φιλικό με την ΑΕΚ Β’

0
Dodekanisos

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου, ο Διαγόρας επικράτησε με 2 – 0 της ΑΕΚ Β’. Το παιχνίδι έγινε με αφορμή το γεγονός ότι ακυρώθηκε τελικά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν ένα καλό πρόσωπο, ιδιαίτερα από το 15’ και μετά. Είχαν διάθεση και όρεξη για να παίξουν ποδόσφαιρο και αυτά ήταν μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία της αναμέτρησης. Και στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη έδειξαν αντίστοιχα στοιχεία, γεγονός που ικανοποίηση τον τεχνικό της ροδίτικης ομάδας.

Το 1 – 0 πέτυχε ο Μπαστιάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 20’. Το τελικό 2 – 0 διαμόρφωσε ο Κουϊρουκίδης με διπλή προσπάθεια και πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σκαφίδας (63’ Μπίντσης), Τοπάλ (78’ Σαϊμπέρτ), Γιώργου (78’ Καρατάσιος), Ρουγκάλας (88’ Χότζα), Τάτσης (73’ Παπαδόπουλος), Μουμίν (88’ Μπούμπας), Λαμπίρης (46’ Καβαλιέρι), Πίσπας (63’ Σίνγκ), Ζούνης (63’ Ραφίνια), Μπαστιάνος (46’ Τσιαντούλας), Κουϊρουκίδης (83’ Παραστατίδης)
ΑΕΚ Β’: Αγγελόπουλος, Γιαννούτσος, Λάτσι, Κορνέζος, Μουστακόπουλος (69’ λ.τ. Ρουκουνάκης), Μπάμπης (46’ Σαμπανάτζοβιτς), Σταμούλης (46’ Ραντόνια), Αμουρ (24’ λ.τ. Γκαρσία), Γιούσης, Γερολέμου (81’ Γκλοφίνος), Ιατρούδης (46’ Κοσίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments