Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άρεσαν οι μικροί της Ρόδου

Άρεσαν οι μικροί της Ρόδου

0
rodos_polistratos
Dodekanisos

Έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της και στηριζόμενη κυρίως σε νεαρούς παίκτες, η Ρόδος κέρδισε σήμερα  στο Δημοτικό Στάδιο τον Πολύστρατο Λαέρμων και έτσι πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Δωδεκανήσου. Οι «πράσινοι» του Μιχάλη Χαρίτου δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους και σε γενικές γραμμές επέβαλλαν τον ρυθμό τους και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μιχάλης Χαρίτος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς παίκτες και σίγουρα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστικής τους κατάσταση. Όλοι τους έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.
Στο 64’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Σταμάτης Καντιμοίρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 0.
Στο 75’ ο Καρπαθάκης με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Ράντζα, Νασσόπουλος, Νίκανδρος, Ριζόπουλος (63’ Λερογιάννης), Παπαδόπουλος (20’ Καρπαθάκης), Κατσαράς, Βασιλαράκης, Παπασταμάτης, Σταμάτης Καντιμοίρης, Αμπελάς, Παπαστεφάνου (66’ Αθανασίου)
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Νικολέττος, Τσούβαλης, Κουτσογούλας, Ρ. Κ. Μόσχου, Σπάτα, Βασιλώτος, Γ. Μόσχου (80’ Φίκας), Ρίζας (33’ Γεωργάς), Αναστασιάδης, Καστικάς, Κρητικός (58’ Γιαννίκος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments