Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Απότομη προσγείωση στα Ζωνιανά!

Απότομη προσγείωση στα Ζωνιανά!

1
ialisos oloi
Dodekanisos

Απότομη προσγείωση για τον Ιάλυσο στα Ζωνιανά! Ο Ερμής τον φιλοδώρησε με τρία τέρματα και τον κέρδισε με 3 – 1 υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του φετινή ήττα. Παράλληλα, η άμυνα του δέχεται τα πρώτα της φετινά γκολ. Αν και οι «ερυθροκίτρινοι» πήγαν στην Κρήτη με τον αέρα του φαβορί, εντούτοις βρέθηκαν σε κακή ημέρα. Ίσως επηρεάστηκαν από το πλαστικό γήπεδο και τον μικρότερο αγωνιστικό χώρο ωστόσο αυτά δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία. Ο Ιάλυσος «ξύπνησε» κάπως από το 70’ και μετά (από τη στιγμή που μείωσε το σκορ) αλλά και πάλι αυτό δεν ήταν αρκετό για να του δώσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι αυτό. Πάντως έχασε πέναλτι με τον Σπάρταλη, πέτυχε ένα γκολ που δεν μέτρησε με τον Κοιλιάρα και είχε και μια άλλη πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει.
Στο 18’ ο Κατσικοκέρης με κοντινό πλασέ έκανε το 1 – 0. Ο ίδιος παίκτης στο 28΄ με κεφαλιά έκανε το 2 – 0 και στο 44’ ο Κατσικοκέρης και πάλι με πλασέ έκανε το 3 – 0. Ο Σπάρταλης στο 64’ με σουτ μέσα από την περιοχή (μετά από παράλληλη πάσα του Μαθιού) μείωσε σε 3 – 1. Στο 75’ ο Μαθιός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Κοιλιάρα αλλά αυτό το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαϊντ. Για την απόφαση αυτή διαμαρτύρεται ο Ιάλυσος. Στο 83’ οι «ερυθροκίτρινοι» κέρδισαν πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Σπάρταλης αλλά ο Καρακούτσης απόκρουσε. Η μπάλα στην επαναφορά της έφθασε στον Μαθιό που σούταρε από καλό σημείο άστοχα. Ήταν μια σημαντική ευκαιρία για τον Ιάλυσο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσαγκαράκης από τα Χανιά. Στο 50’ ο Ταβλαδωράκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα

ΕΡΜΗΣ: Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Γιακουμάκης, Ανυφαντάκης, Ταβλαδωράκης, Τζανής, Σκουτέλης (68′ Μανουσάκης), Στρατήγης, Κατσικοκέρης, Μπέρκης (57′ Μπέρκης, 88′ λ.τ Σούκιας), Πλουσής Β.
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Κοκκίνης (44’ λ.τ. Σαχίνης), Αθανασίου, Σταυλάς, Κοιλιάρας, Χειμωνέττος, Σπάρταλης, Καρπαθάκης (32’ Χατζηκοσμάς), Ρεκλείτης, Παφιάκης, Μαθιός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
myrtos
myrtos
8 years ago

na ta ekatostisetai paidia axxaxa