Αρχική Στήλες Απόψεις Αποσυμπίεση σπονδυλικής στήλης

Αποσυμπίεση σπονδυλικής στήλης

0
fisiotherapia
Dodekanisos
Γράφει ο φυσιοθεραπευτής Π. Λαουδίκος

Πολλοί ασθενείς με ρωτούν τι γίνεται με τη θεραπεία της κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου διότι έχουν μπει σε έναν ατέρμονο κύκλο θεραπειών με αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά, κατάκλιση πολλών ημερών, άλλοι έχουν χειρουργηθεί επιτυχώς και άλλοι με χαμηλά ποσοστά επιτυχίας και η κήλη υποτροπιάζει αρκετά γρήγορα σε άλλο σπονδυλικό επίπεδο ταλαιπωρώντας τον ασθενή και υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής του. Τα τελευταία χρόνια έχει έρθει από την Αμερική η θεραπεία αποσυμπίεσης  IDD Therapy που βοηθά το αίτιο της κήλης και όχι το σύμπτωμα.
Πρόκειται για μια επεμβατική μη χειρουργική θεραπεία με δημοσιευμένα αποτελέσματα επιτυχίας της τάξεως του 90% με έγκριση FDA. Η θεραπεία αυτή επιφέρει μείωση του πόνου β) χαλάρωση γ) ευκαμψία δ) αύξηση της κυκλοφορίας ε) διάταση του ουλώδη ιστού στ) μείωση της πίεσης στο ισχιακό νεύρο ζ) αυξάνεται η υδροστατικότητα του δίσκου και έχουμε ανάταξη της κήλης,
Η θεραπεία αυτή συνδυάζεται με τα δυο πανίσχυρα laser που υπάρχουν στο Laoudikos Laser. Τις προσεχείς ημέρες επιστημονικό κλιμάκιο της IDD Therapy από τις ΗΠΑ θα παραβρίσκεται στο κέντρο μας για την παρουσίαση νέων τεχνικών των θεραπειών αποσυμπίεσης και την παροχή της αποκλειστικότητας χρήσης της θεραπείας IDD Therapy πανελλαδικώς στο κέντρο μας.

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LAOUDIKOS LASER

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments