Αρχική Στήλες Απόψεις Η απονομή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η απονομή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

0
Dodekanisos
Η απονομή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας
Γιατί όχι να μην γίνει η απονομή του Κυπέλλου Δωδεκανήσου από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο; Από την στιγμή που είχε γίνει γνωστή η παρουσία του στην γιορτή της 7ης Μαρτίου, για την Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, θα μπορούσαν να είχαν γίνει οι ανάλογες και απαραίτητες ενέργειες με την γραμματεία της προεδρίας μέσω του Δήμου Ρόδου η της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και να έμπαινε στην ατζέντα και η απονομή από τον πρόεδρο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται ο τελικός του κυπέλλου να μην διεξαχθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου αλλά την επόμενη μέρα Τετάρτη. Οι λόγοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου λόγω της παρουσίας του προέδρου της Δημοκρατίας δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη για την διεξαγωγή του τελικού την ίδια ημέρα που θα βρίσκεται ο. Παυλόπουλος στο νησί μας.
Ο αγώνας θα γινόταν στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου και θεωρώ πως οι δύο φιναλίστ θα συμφωνούσαν να αγωνιστούν υπό το βλέμμα του προέδρου της Ελληνικής Προεδρίας και στην συνέχεια να έκανε την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων σε όλους τους παίκτες, ενώ οι ομάδες του Άρη και του Διαγόρα θα είχαν την ευκαιρία να του απονείμουν έστω και μια πλακέτα για την παρουσία του στον τελικό και στην γιορτή του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Σίγουρα ήταν μια τεράστια ευκαιρία για το Δωδεκανησιακό Ποδόσφαιρο και για το νησί μας, αφού δεν αποκλείεται τα τηλεοπτικά κανάλια να κάλυπταν ένα τέτοιο παιχνίδι την ημέρα της Ενσωμάτωσης.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments