Αρχική Αθλητικά νέα Απόλυτη δικαίωση για Τζόκοβιτς στο δικαστήριο!

Απόλυτη δικαίωση για Τζόκοβιτς στο δικαστήριο!

1
Πηγή: tennisnews.gr
Dodekanisos

Με απόφαση του Δικαστηρίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρήκε απόλυτη δικαίωση στην έφεση που άσκησε για να ανατρέψει την απόφαση απέλασής του από την Αυστραλία.

Ειδικότερα, ο Δικαστής Κέλι διέταξε την απελευθέρωση του Τζόκοβιτς από το καθεστώς «μεταναστευτικής κράτησης» μέσα σε 30 λεπτά! Ουσιαστικά, θεωρεί ότι η απόφαση της κυβέρνησης να ανακαλέσει την visa εισόδου του στη χώρα «ήταν παράλογη».

«Ο κ. Τζόκοβιτς είναι ειλικρινής, αυτό καταλαβαίνω από εκείνον», είπε ο Δικαστής πριν αναρωτηθεί «τι άλλο μπορούσε άραγε να κάνει;». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δικαστής Κέλι επικύρωσε τη visa του, πληρώνοντας και τα νομικά έξοδα. Επιπλέον στον Σέρβο τενίστα επιστράφηκαν όλα τα προσωπικά αντικείμενα του.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι ο υπουργός Μετανάστευσης της χώρας, Άλεξ Χοκ, επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ασκήσει την προσωπική του εξουσία. Προκειμένου να ανακαλέσει εκ νέου, την visa του Σέρβου. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τότε ο τενίστας δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην Αυστραλία για την επόμενη τριετία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστεί τον Δικαστή που ανέτρεψε την απόφαση για τη….  […]