Αρχική Αθλητικά νέα Σε σταθερή κατάσταση ο Κουλιμπαλί, η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Σε σταθερή κατάσταση ο Κουλιμπαλί, η φωτογραφία από το νοσοκομείο

0
Getty
Dodekanisos

Η κατάσταση του Ουσμάν Κουλιμπαλί είναι σταθερή, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Μάλιστα στο φως της δημοσιότητας έχει έρθει και φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο. Ενώ η γυναίκα του με ανάρτησή της στο Instagram, ευχαριστεί για τα μηνύματα υποστήριξης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κουλιμπαλί πέρασε το επικίνδυνο στάδιο. Παρόλα αυτά θα μείνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο νοσοκομείο, ώστε να διαπιστωθούν οι λόγοι που προκάλεσαν το περιστατικό. 

Η ανάρτηση της γυναίκας του στο Instagram 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ousmane Coulibaly (@ousmanecoulibaly23)

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης, ο Ουσμάν είναι σε σταθερή κατάσταση παρά την καρδιακή προσβολή, ανακτά τις αισθήσεις του αργά αλλά σταθερά. Είναι σε πολύ καλά χέρια. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό και τον γιατρό που έσωσε τη ζωή του συζύγου μου! Ευχαριστώ όλο το προσωπικό και την ομάδα της AL-WAKRAH SC. Εκτιμώ όλα όσα έκαναν για εμάς», αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναίκα του 32χρονου ποδοσφαιριστή. 

Τέλος, το πρωτάθλημα της Qatar Stars League εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εύχεται στον παίκτη γρήγορη ανάρρωση. «Ευχόμαστε υγεία στον σταρ της Al Wakrah, Ουσμάν Κουλιμπαλί. Του ευχόμαστε επίσης ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στη δράση, Θεού θέλοντος», ανέφερε χαρακτηριστικά η λίγκα.

Για την ιστορία η αναμέτρηση που διακόπηκε με την Al Rayyan να κερδίζει 1-0, θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (10/1) σε διαφορετικό γήπεδο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments