Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απόλλων Καλ.: Του έφθανε ένα ημίχρονο

Απόλλων Καλ.: Του έφθανε ένα ημίχρονο

0
Dodekanisos

Πατώντας το …γκάζι στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλων Καλυθιών ξεκίνησε με το δεξί επικρατώντας της ΑΕ Κατταβιάς με 3 – 2. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία τους τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην επανάληψη με την είσοδο του Κουλιμπαλί και πέτυχαν δυο γκολ μειώνοντας σε 3 – 2, ωστόσο δεν μπόρεσαν από εκεί και πέρα να απειλήσουν περισσότερο για την ισοφάριση.

Το σκορ άνοιξε ο Σπαχίου στο 11′ μετά από ένα πολύ δυνατά σουτ (1 – 0). Στο 17′ ο Πλακίδας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Σπαχίου και πάλι για να γίνει έτσι το 2 – 0. Στο 25′ ο Πλακίδας με σουτ έκανε το 3 – 0. Στο 66′ ο Κουλιμπαλί με το κεφάλι μείωσε σε 3 – 1 και στο 74′ ο Κούτσι με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βλάχος (Κυριακίδης, Καραγιάννης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Στελλάς, Σαββούλης, Γαμπιεράκης, Τομόρι, Καρύπης (71′ Καμπούρης), Μαγιόγλου, Παραστατίδης, Σπαχιού (61′ Λεονταρόπουλος), Ιντρίζι, Πλακίδας (90′ Νερατζάκης)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Σαρίκος, Δράμης, Αυγέρης (60′ Κάτσο), Σ. Αθανασόπουλος, Ι. Αθανασόπουλος (50′ Κουλιμπαλί), Κούτσι, Νασόπουλος, Πάπα, Στεργιόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments