Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολύτιμη νίκη, σπουδαίο παιχνίδι στην Κρεμαστή

Πολύτιμη νίκη, σπουδαίο παιχνίδι στην Κρεμαστή

0
Dodekanisos

Δύσκολη νίκη με σκορ 2 – 1 σε βάρος του Διαγόρα Βατίου πέτυχε ο Φοίβος και κατάφερε έτσι να ξεκινήσει θετικά στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετή αγωνιστική ένταση και “σημαδεύτηκε” από δυο κόκκινες κάρτες (μια για κάθε ομάδα) τις οποίες έδειξε ο διαιτητής Θωμάς Πατσιόπουλος. Η ομάδα της νότιας Ρόδου δυσκόλεψε αρκετά τους γηπεδούχους και έδειξε ότι με τους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της, μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη άνοιξε το σκορ στο 6′ με τον Μόσχο, παίζοντας έξυπνα με αντεπιθέσεις. Ο Φοίβος προσπάθησε να γίνει πιεστικός για να ισοφαρίσει αλλά είχε απέναντι του μια ομάδα που ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην τον αφήνει να πλησιάσει με αξιώσεις τα καρέ της. Τελικά τη λύση έδωσε ο Κιοσέογλου στο 45′, ο οποίος με ένα μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 1. Το γκολ αυτό έδωσε καλή ψυχολογία στους γηπεδούχους και αυτό φάνηκε με το ξεκίνημα της επανάληψης οι οποίοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ενώ έφθαναν όμως κοντά στην αντίπαλη περιοχή δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις γιατί και πάλι ο Διαγόρας Βατίου ήταν πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά τη φορά αυτή τη λύση έδωσε ο Μπαϊρακτάρης ο οποίος με μια ωραία προβολή στο 67′ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 2 – 1. Στο 91′ ο Κεφάλας έκανε μια καθοριστική επέμβαση μετά από απευθείας φάουλ του Ρούσσου και έτσι κράτησε το “τρίποντο”.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Κοκμοτός, Κουρμαδιάς) ο οποίος απέβαλε τον Λάππα στο 26′ καθώς και τους Παϊζάνο (75′) και Καραγεωργίου (90′). Σημειώνεται ότι στο 90′ ο Διαγόρας Βατίου ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καραγεωργίου πάνω στον Κακλαμάνο αλλά ο διαιτητής έδωσε φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Παϊζάνος, Καραγεωργίου, Σ. Δαφερέρας (35′ Κιοσέογλου), Μικκιού, Ορφανίδης, Ζόγκας (59′ Διακογεωργίου), Μπαϊρακτάρης, Χατζηβαλσάμης (79′ Κοντογιώργος), Μπανουσάϊ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Λάππας, Ζερβός, Αδάμος (86′ Ντάλλας), Έλληνας, Λαζίδης, Κανάρης, Ρούσσος, Μόσχος (59′ Διακανθός), Κακλαμάνος, Γκινής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments