Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ιδανική πρεμιέρα για Γεωργαλλή και ΑΕΡΑ!

Ιδανική πρεμιέρα για Γεωργαλλή και ΑΕΡΑ!

0
Dodekanisos

Με τον Αντώνη Γεωργαλλή να έχει πολλά κέφια πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, ο ΑΕΡΑ επικράτησε στο γήπεδο του εύκολα του Κλεάνθη Παραδεισίου με 6 – 0 και έδειξε από πολύ νωρίς τις προθέσεις του για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γεωργαλλή (1 – 0). Ο ίδιος παίκτης στο 30′ με ωραίο σουτ πέτυχε το 2 – 0 και στο 35′ ο Αρφαράς με σουτ έκανε το 3 – 0. Ο ΑΕΡΑ συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 47′ ο Γεωργαλλής που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Ηλία μετά από σουτ του Φιλιππάκου, με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι έκανε το 4 – 0 “καθαρίζοντας” οριστικά το παιχνίδι. Τρία λεπτά αργότερα ο Γεωργαλλής και πάλι από κοντά έκανε εύκολα το 5 – 0 και στο 70′ ο Θεοχαρόπουλος σε κενή σχεδόν εστία μετά από γύρισμα του Ζωάννου διαμόρφωσε το τελικό 6 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Σαρρής, Πλάτσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕΡΑ: Μιχαλάκης, Παπαδημήτρης (53′ Τζελάϊ), Φυλακούρης, Κορλός, Χειμωνέττος, Γαργάλης (64′ Γκάμμις), Φλεβάρης, Φιλιππάκος (53′ Ζωάννου), Θεοχαρόπουλος, Αρφαράς (79′ Χρυσοβέργης), Γεωργαλλής (79′ Καλογήρου Χρήστος)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ηλίας, Γιαννακάκης (20′ λ.τ. Κιλασίν), Τριανταφύλλου (46′ Κουτσουμπάρης), Λαδάς, Γρηγοριάδης, Ποζατζίδης, Γιαννίκος (68′ Χρ. Σαϊτης), Σ. Σαίτης (78′ Τόμπσον), Καλημέρης, Παπακωνσταντίνου (78′ Πότσου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments