Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απόλλων – Ιάλυσος 2 – 2 (pics)

Απόλλων – Ιάλυσος 2 – 2 (pics)

0
8
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 αναδείχθηκαν Απόλλων Καλυθιών και Ιάλυσος σε σημερινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του πρώτου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο σχεδόν όμως ο δυνατός άνεμος που έπνεε ήταν υπέρ των φιλοξενουμένων και αυτό ήταν κάτι που τους βοήθησε στο να έχουν για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους. Στην επανάληψη και μέχρι και το 65’ οι γηπεδούχοι έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ποιότητα του αγώνα έπεσε αισθητά.
Στο 25’ μετά από κόρνερ του Παφιάκη και αναταραχή στην άμυνα του Απόλλωνα, ο Δράκος με πλασέ έκανε το 0 –1.
Στο 35’ ο Σκόρπος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει πάνω στην Μαριά, να αλλάξει πορεία και να καταλήξει τελικά στα δίχτυα του Κεφάλα που αιφνιδιάστηκε για να γίνει έτσι το 1 – 1.
Στο 56’, ο Παπανικολάου έκανε ωραία σέντρα και ο Μουτσοντέμι πήρε την κεφαλιά. Ο Κεφάλας απόκρουσε δύσκολα αλλά ο Σκόρπος από κοντά έκανε το 2 – 1.
Στο 86’ μετά από προσωπική ενέργεια του Σπάρταλη, μπήκε στην περιοχή δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Κίτσο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες. Το εκτέλεσε ο Πελέκης και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λευτέρης Χαρισμανίδης. Πρώτος «βοηθός» ήταν ο Καρκαλιανίδης και δεύτερος ο γυμναστής του Απόλλωνα Σκαρτάδος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καμπούρης., Φυλακούρης, Κίτσος, Στάθης, Σιέχ, Δημητράς, Σαββούλης, Κυρίτσης, Σκόρπος, Μουτσοντέμι, Παπανικολάου (Επαιξαν και οι Μαυρομούστακος, Ορφανός, Τσαλίκης και Κιόττος)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Μαριάς, Σαχίνης, Πανόπουλος, Κρομμύδας, Καρπαθάκης, Παφιάκης, Πελέκης, Σπάρταλης, Δράκος (Έπαιξαν και οι Αγγελόπουλος, Αλαχούζος, Διακοηλίας και Βασιλόπουλος)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/apollon_ialisos/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments