Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κλεάνθης – Κολοσσός Κ. 4 – 1

Κλεάνθης – Κολοσσός Κ. 4 – 1

0
kleanthis kolossos1
Dodekanisos

Δείχνοντας πολύ καλά δείγματα γραφής στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Κλεάνθης Παραδεισίου κέρδισε στο γήπεδο του με 4 – 1 τον Κολοσσό Κάστρου σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα του Παραδεισίου τόσο στις αρχές του αγώνα όσο και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, μπήκε πραγματικά πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλλε τον ρυθμό της. Ο Κολοσσός Κάστρου μπόρεσε να δείξει κάποια στοιχεία μόνο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Μόλις στο 9’ ο Σαπαλίδης από κοντά έκανε το 1 – 0 και στο 13’ ο Κώστας Καλημέρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2 – 0. Στο 42’ ο Αγγελάκης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2 – 1, όμως στο 57’ ο Γιάννης Καλημέρης με κεφαλιά έκανε το 3 – 1. Στο 88’ ο Χατζησάββας με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.
Διαιτητής ήταν ο Γιαννουκάς (Τσέτσος, Βούλγαρη)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Σορωνιάτης, Κορκίδας, Καλημέρης Γ., Καρίκης, Γιαννίκος, Μήτρου, Καλημέρης Κ., Μεμοτσέλα, Κρομύδας, Σαπαλίδης. Έπαιξαν και οι Παπακωνσταντίνου, Πολυμένωφ, Φερεντζέλης, Χατζησάββας και Κεβάνι.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Σαββίδης, Έλληνας, Μαννάκης, Πόγιας, Θεοδώρου, Αγγελάκης, Κοσμάς, Καραγιάννης, Γιαννουκάς, Πάττας. Έπαιξαν και οι Ρούφας και Φασσάκης
kleanthis kolossos2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments