Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Αποκλείστηκαν οι Νέοι!

Αποκλείστηκαν οι Νέοι!

4
mikti fokaia
Dodekanisos

Εκτός συνέχειας του πρωταθλήματος των Ενώσεων της χώρας έμεινε η Μικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Στο τελευταίο παιχνίδι της 1ης φάσης ηττήθηκε με 1 – 0 από το αντίστοιχο συγκρότημα της Λέσβου και έτσι δεν μπόρεσε να τερματίσει στην προνομιούχο θέση που οδηγεί στα παιχνίδια της επόμενης φάσης. Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό, η Μικτή μας μένει εκτός συνέχειας. Αντίθετα, οι Παίδες πέτυχαν σήμερα άλλη μια νίκη (με 2 – 0) και ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στην παρούσα φάση μιας και από την προηγούμενη αγωνιστική είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση τους.

Βαθμολογία Νέων

  Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ 12 4 4 0 0 7 1
2. ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 7 4 2 1 1 10 2
3. ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ 4 4 1 1 2 5 8
4. ΕΠΣ ΧΙΟΥ 2 3 0 2 1 3 5
5. ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 0 3 0 0 3 0 9

  Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 12 4 4 0 0 12 1
2. ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 6 4 2 0 2 10 10
3. ΕΠΣ ΧΙΟΥ 6 4 2 0 2 4 5
4. ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ 3 4 1 0 3 9 10
5. ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ 3 4 1 0 3 5 14


 


 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
παραγοντας
παραγοντας
7 years ago

ποια μικτη ?? το εφηβικο της ροδου πηρε με δυο τρεις προσθηκες απο την μια και μονο μια ομαδα της κω και μερικους ακομα απο ροδο…ειχε σεντερ φορ ??? ειχε αριστερους παιχτες ?? η καρπαθος γιατι δεν εκπροσωπηθηκε ηταν μακρια ?? και μην πεταει την καραμελα δεν ειχαν αγωνιστικα λεπτα γιατι ολο το εφηβικο της ροδου ειχε μολις 4 αγωνιστικες ενεργητικο…!! μηπως χανουμε γιατι οι αλλες ενωσεις εκαναν αλλαγες προπονητων που ειναι ποιο ποιοτικοι ??? λεω εγω μηπως ??? εμεις εχουμε προπονητη η δεινοσαυρο ??? ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ???

koumparos
koumparos
7 years ago

Έχουν κουράσει εκεί κάτω.το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό.υπαρχουν αξιολογεί αλλά που να πέσουν εκεί κάτω.κριμα .

Φικιώρης
Φικιώρης
7 years ago

Πού πήγαν οι εποχές που τα δίναμε όλα για όλα για τις μικτές. Δεν αφήναμε να πάρουν ανάσα ούτε η Χίος ούτε η Λέσβος ούτε οι Κυκλάδες. Ήμασταν πάντα πρώτοι με Θεοδώρου προπονητή. Είμασταν παιδιά απο όλα τα δωδεκάνησα. Τώρα αυτά τα παιδάκια που ο μόνος τους σκοπός είναι να ανεβάσουν φωτογραφία στο facebook να δείξουν ότι παίζουν για την μικτή δεν πάνε πουθενά. Ματωμένα γόνατα και μπούτια δεν ξέρουν τι σημάινει.

παραγοντας
παραγοντας
7 years ago

την χρονια των νεων την εχει δουλεψει οσο καμμια αλλη χρονια και ειναι απαραδεκτο με την περισοτερο εμπειρικη ομαδα να μην μπορει να προκριθει ΑΛΛΑ του ελειπαν παιχτες που μετακομισαν αθηνα αφηνοντας θεσεις κλειδια σε παιδια που δεν πιστευε….αρα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι δεν μπορει να φτιαξει ομαδα.. παρα μονο το ταλεντο ορισμενων παιχτων εφτανε για να παρει προκρισεις…ας μην ξεχναμε οτι και με σιφωνιο προπονητη η ιδια ηλικια προκριθηκε που ασχοληθηκε μονο μερικους μηνες αλλα παει και αυτος… γιατι απομακρυνθηκε ??? οι υπολοιπες ενωσεις αφου καταλαβαν οτι τα ταλεντα τους φευγουν και ειναι δυσκολο να κανουν αξιολογες εμφανισεις εδωσαν μεγαλο βαρος στην αναθεση προπονητη που να αποδιδει !! η δικη μας ωρα περασε και ακομα να ξυπνησουν !!!