Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Από το …τίποτα, καλή είναι η ισοπαλία…

Από το …τίποτα, καλή είναι η ισοπαλία…

0
Dodekanisos

Κάνοντας μια μέτρια έως κακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Ιάλυσος απέτυχε να κερδίσει την Ένωση Ασπροπύργου στο “Οικονομίδειο” με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2 – 2, ισοφαρίζοντας στο 89′. Αν κάποιος έλεγε πριν από το παιχνίδι ότι ο αγώνας θα τελείωνε ισόπαλος, ασφαλώς και οι φίλοι της ομάδας του νησιού μας θα γκρίνιαζαν. Όμως με βάση την εξέλιξη στο παιχνίδι, μπορούμε να πούμε ότι είναι σημαντικός έστω και αυτός ο βαθμός.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη εμφανίστηκαν νωθροί σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο όπως και στο ξεκίνημα της επανάληψης. Χρειάστηκε να μείνουν πίσω στο σκορ, στο 47′ με πλασέ ενός πρώην “ερυθροκίτρινοι” του Φράγκου ( 0 – 1), προκειμένου να …ξυπνήσουν και να ανεβάσουν στροφές. Στο 68” έκαναν το 1 – 1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρεκλείτη ( ο Φιλίποβιτς ανέτρεψε τον Μαραγκουδάκη) και ανέβασαν στροφές κυνηγώντας την ανατροπή. Αντ’ αυτού όμως και κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 77′ ο Πολέτο με κοντινό πλασέ έκανε το 1 – 2 και έβαλε πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους. Τελικά, στο 89′ ο Μακρυδημήτρης κατάφερε με πλασέ από καλό σημείο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (2 – 2) και να σώσει έτσι την παρτίδα για την ομάδα της Ιαλυσού.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πολυχρόνης (Πιερία) και “βοηθοί” του ήταν οι Βρούζος (Πιερία) και Κουκούμης (Καβάλα)

Οι συνθέσεις είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Πριόνας (66′ Ντιάτα), Χειμωνέττος (46′ Κούντικ), Παγώνης, Μακρυδημήτρης, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μασταρντωνάκης (81′ Κουγιός), Γιώργου, Χειρίτραντας, Μαραγκουδάκης
ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Κολοβούρης, Φιλίποβιτς, Νικολακάκης, Ζώνης, Σταγάκης, Νικολάου, Μπαξεβάνος, Ζγκούρη, Πολέτο (93′ Ρόπας), Γκατσολάρι (84′ Ζαχαρός), Φράγκος (62′ Μίλιτς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments