Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Απλά μεγαλώνουν τις γενιές αγράμματων σκλάβων…

Απλά μεγαλώνουν τις γενιές αγράμματων σκλάβων…

0
Dodekanisos

Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

Με απόφασή του ο ΕΟΠΥΥ κόβει την συνταγογράφηση για έλεγχο βιταμινών D και C.

– Αυτοί που μας είπαν, «εσύ κατέστρεψες το κράτος επειδή δεν έκοψες μία απόδειξη για την τυρόπιτα που έφαγες», αυτοί που μας λένε, «εσύ, φταις για τον ιό που κυκλοφορεί γιατί έβγαλες τον σκύλο σου έξω», νοιάζονται για την υγεία μας.

– Φυσικά και νοιάζονται. Δεν βλέπεις ότι από την μία σου κόβουν τις βιταμίνες, οι οποίες αποτελούν το βασικότερο αγαθό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπινου οργανισμού. Κι από την άλλη ποτίζουν ολόκληρο τον πληθυσμό με δηλητήρια δόσης επιβάρυνσης του υγιούς οργανισμού που ακούει στην λέξη «εμβόλιο», το οποίο σκοτώνει τους δυνατούς και υγιείς ανθρώπους. Ενώ κάλλιστα θα σε γιάτρευαν γρήγορα κι ανώδυνα με τα αντιβιοτικά που αρνούνται την χρηματοδότηση για την πατέντα που βρήκε Έλληνας επιστήμονας στην Ελλάδα για τον κορωναϊό. Ή δεν τα διαθέτουν σε μαζική παραγωγή, ώστε να είναι προσιτή η τιμή τους.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μελέτης Εμβολίων ανακοίνωσε πρόσφατα, ότι τα εμβόλια δεν συνεισέφεραν κάτι παραπάνω στον θάνατο του παγκόσμιου πληθυσμού, αφ’ ότου οι συνθήκες διαβίωσής του παγκοσμίως βελτιώθηκαν και συνεχώς βελτιώνονται από το πρώτο τέταρτο του 20ου αιώνα. Εγώ, θα πρόσθετα από προσωπικές μου έρευνες ότι λόγω της συστηματικής εφαρμογής τους ανακαλύφθηκαν νέες ασθένειες που έγιναν θέμα καθημερινής ρουτίνας των γεννήσεων πλέον σε κάθε μορφής κοινωνία, όπως οι σπάνιες μορφές καρκίνου, ο αυτισμός, τα διάφορα σύνδρομα, η στείρωση, η μερική παράλυση, η άνοια, η τύφλωση κ.ά.

Η δε αλόγιστη χρήση μάσκας, η απερίσκεπτη φυλάκιση του πληθυσμού στο σπίτι του, ο οικονομικός μαρασμός και η στέρησή του από την φύση, δεν τρελαίνει και εξουθενώνει μόνον την υγεία του ανθρώπου που είναι η πρώτη πηγή θνησιμότητας απ’ ότι ένα «μυκόπλασμα» γρίπης, αλλά μεγαλώνει τις νέες γενιές αγράμματων και αστοιχείωτων σκλάβων μετά την ομαδική θανάτωση του τελευταίου εναπομείναντος υγιώς σκεπτόμενου πληθυσμού επί της γης.
:
Τί δεν κατάλαβες;

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments