Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Απίθανη η επιστροφή, επιμένω σε ακύρωση!”

“Απίθανη η επιστροφή, επιμένω σε ακύρωση!”

0
Dodekanisos


Έως και απίθανη θεωρεί πως είναι πλέον η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, ο προπονητής του Φοίβου Κρεμαστής Μιχάλης Πολιάς. Ο ίδιος μιλώντας στο news12 εμμένει στην άποψη πως η χρονιά πρέπει να ακυρωθεί και να πάμε του χρόνου έχοντας τα ίδια δεδομένα. Συγκεκριμένα είπε τα ακόλουθα:
“Πλέον μπορώ να πω ότι η επιστροφή ίσως είναι και αδύνατη. Δεν βλέπω να κάνουμε προπονήσεις μέσα στον Ιανουάριο οπότε δεν θα υπάρχουν από εκεί και πέρα τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτό το πρωτάθλημα. Δεν γίνεται. Θα απαιτηθούν τουλάχιστον ένα μήνα προπονήσεις για να μην μπω πέντε με έξι εβδομάδες που θα είναι το ιδεατό μιας και θα έχουμε συμπληρώσει περίπου τρεις μήνες αποχής. Είναι σαν την καλοκαιρινή διακοπή. Ρεαλιστικά λοιπόν δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε αυτό το πρωτάθλημα”.

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Επιμένω στην άποψη ότι θα πρέπει να πάμε σε ακύρωση της χρονιάς και να πάμε του χρόνου, έχοντας τα ίδια δεδομένα σε θέμα ρόστερ. Αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει τώρα, οι ομάδες θα υποφέρουν και οικονομικά όπου δεν θα μπορούν να αντεπεξέλθουν και αγωνιστικά καθώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλούς τραυματισμούς. Πρέπει να σταματήσουμε εδώ και να αρχίσουμε του χρόνου, με τα ίδια δεδομένα. Τα ρόστερ να παραμείνουν τα ίδια και έτσι αυτό θα αποτελέσει μια μεγάλη οικονομική ανάσα για τους συλλόγους”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments