Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Απίστευτη ανατροπή έκανε ο Ευαγόρας

Απίστευτη ανατροπή έκανε ο Ευαγόρας

0
Dodekanisos

Αν και έχανε με 3 – 0 κατάφερε να κερδίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με 5 – 4

Από την κόλαση στον παράδεισο πήγε ο Ευαγόρας στον Άγιο Ισίδωρο! Αν και έχανε με 3 – 0 από την τοπική ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη με το εντυπωσιακό 5 – 4 που οπωσδήποτε θυμίζει κάτι από …Αγγλία!
Αυτό που έπαιξε τον κυριότερο ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος ήταν η ψυχή και η θέληση των φιλοξενούμενων. Αυτά τα δυο στοιχεία τους επέτρεψαν να «γυρίσουν» τούμπα το παιχνίδι και να πανηγυρίσουν ένα πολύτιμο τρίποντο σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Ο Άγιος Ισίδωρος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη ο Ευαγόρας κυριάρχησε και πήρε τη νίκη βάλσαμο ενόψει της συνέχειας.

Στο 14’ ο Παπανικολάου έκανε το 1 – 0 και στο 30’ ο Διακοηλίας πέτυχε το 2 – 0. Στο 40’ ο Παπανικολάου και πάλι έκανε το 3 – 0 αλλά στο 45’ ο Αντωνίου μείωσε σε 3 – 1 και όπως φάνηκε αυτό το τέρμα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο καθώς ήταν το έναυσμα για την αντεπίθεση του Ευαγόρα. Στο 52’ λοιπόν ο Στ. Σταματούλας μείωσε και άλλο σε 3 – 2 και στο 62’ ο Μπάκης έκανε το 3 -3. Στο 70’ ο Πελαρδής πέτυχε το 3 – 4 αλλά στο 85’ ο Τσικανούλας από κοντά έκανε το 4 – 4. Ο Ευαγόρας δεν είχε πει όμως την τελευταία του λέξη και έτσι στις καθυστερήσεις ο Στ. Σταματούλας διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 4 – 5!

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Κοκμότος, Λάζος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Κουτρούλης (70’ Σ. Διακοπαρασκευάς), Παπαπαναγιώτου, Βονάκης, Αναστασάς, Κώτσος, Παπανικολάου, Μόσχου, Μαραγκάκης (60’ Κωνσταντινίδης), Γεωργαλλής, Διακοηλίας (80’ Τσικανούλας)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Σκαρπέτης, Δημητρίου (46’ Λυκοπάντης), Ρούτσι, Στ. Σταματούλας, Αράπης, Αλαβέρας, Πελαρδής, Μπάκης, Σκούρας (88’ Δραμουντανής), Αντωνίου (46’ Μ. Σταματούλας), Πάνο

Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, ο Ευαγόρας όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι του Αγίου Ισιδώρου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments