Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Απέσπασαν την ισοπαλία οι Νέοι του Διαγόρα

Απέσπασαν την ισοπαλία οι Νέοι του Διαγόρα

0
Dodekanisos

Για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων ο Διαγόρας ήρθε ισόπαλός με τον Τηλυκράτη Λευκάδας (1-1), με γκολ του Διάκου στο 8′ λεπτών των καθυστερήσεων και έτσι παραμένουν αήττητοι για άλλη μια αγωνιστική.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλά να προσφέρει από θέαμα, με τις δυο ομάδες να κάνουν αβίαστα λάθη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ρίζου στο 51′ λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα υπήρξε μια σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών και ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Αυγενικού απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κλωνάρη για τον Διαγόρα και τον Ευθυμίου για τον Τηλυκράτη. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, ανέβασαν στροφές είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν ωστόσο η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Η δικαίωση για τον Γηραιό ήρθε στο 8′ λεπτό των καθυστερήσεων, ο Καραμάνος έβγαλε την σέντρα ο Διάκου έκανε την προβολή και ισορρόπησε το παιχνίδι για το τελικό 1-1.

Διαιτησία: Αυγενικού, Δραγάτης, Χριστοδούλου

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ U19 : Μιχάλης Ρίζος: Καππάκας, Ρίζος, Τσιμέττας (82’ Μάκρας Α.), Μάκρας Ι. (77’ Τσέρι Φ.), Χαλκίτης, Αντωνίου, Λαγογιάννης (54’ Καραμάνος), Κλωνάρης, Σεχάι (54’ Καλοπήτας), Τσέρι Α., Διάκου
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ U19 :
Γιώργος Κατηφόρης: Παπανικολόπουλος, Ευθυμίου, Πιλαφάς, Τζούρτζης, Μήτσουρας, Σούλα, Βεργίνης (58’ Κουντούρης), Σουλιώτης, Αγκάπλιου, Θεοχάρης, Κοντογιάννης (82’ Κοντοπήλιος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments