Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Αρχικός και μοναδικός μας στόχος η άνοδος»

«Αρχικός και μοναδικός μας στόχος η άνοδος»

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ρόδος η οποία τόνισε πως ο ένας και μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ 2 και δόθηκε όρκος νίκης για τα εναπομείναντα παιχνίδια. Παράλληλα έκανε και κάλεσμα στον κόσμο της προκειμένου να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, στο αυριανό (10/03) παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στις 15:00. Η ανακοίνωση:

 « Έχοντας στις αποσκευές μας προσήλωση, καθαρό μυαλό, αυτοπεποίθηση αλλά πάνω από όλα θέληση και ενέργεια ξεκινάμε αύριο τη μεγάλη αντεπίθεση μας για την επίτευξη του αρχικού και μοναδικού μας στόχου που δεν είναι άλλος από αυτόν της ανόδου. Όλοι προσπαθούμε να ξεχάσουμε και να βγάλουμε από το μυαλό μας τις τελευταίες 2 αγωνιστικές που μας τοποθέτησαν στους μόλις 6 βαθμούς από την πρώτη θέση. Δεν είναι εύκολο… ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΑΣ!!

Δεν είναι ανέφικτο, γνωρίζοντας το πείσμα όλων των συντελεστών για να κάνουν το καθήκον τους! Πεισμώσανε όλοι κι αυτό είναι το δυνατό μας όπλο για να τα καταφέρουμε. Μετά από συνάντηση διοίκησης, τεχνικού επιτελείου αλλά και των άξιων ποδοσφαιριστών μας, δόθηκε ΟΡΚΟΣ ΤΙΜΗΣ για ένα και μοναδικό  αποτέλεσμα από εδώ και στο εξής για κάθε αγώνα: ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ! Όλοι μαζί αρχής γενομένης από αύριο στις 15:00 στη μία μοναδική και φυσική μας έδρα, το Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, ξεκινάμε την πορεία προς την άνοδο!  Ελάτε μαζί στο σπριντ της ανόδου»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments