Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Απέκτησε Καραγιάννη ο Διγενής

Απέκτησε Καραγιάννη ο Διγενής

2
DSCF0622
Dodekanisos

Με ελεύθερη μεταγραφή απέκτησε ο Διγενής τον Γιώργο Καραγιάννη. Ο παίκτης είναι γεννηθείς του 1997. Πέρυσι αγωνίστηκε στους Ιππότες , ενώ στο παρελθόν είχε μια αξιόλογη πορεία στις ακαδημίες του Διαγόρα. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής , θα έχει για παρτενέρ στην επίθεση του Διγενή ακόμη ένα ταλαντούχο νεαρό, τον Ραφαήλ Θαρρενό. Με τον δεύτερο τελικά να μην πηγαίνει στη κ-17 του Πανθρακικού μετά από πρόταση που του έγινε για οικογενειακούς λόγους.
Ο Πρόεδρος του Διγενή, Νίκος Μανωλάγκας μίλησε στο News12για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του και τόνισε τα ακόλουθα:
«Είναι τιμή μας να φιλοξενήσουμε έναν ποδοσφαιριστή που θεωρείται από τα καλύτερα ταλέντα στην επίθεση στο νησί μας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μας είδε ως μια ωραία οικογένεια προτιμώντας μας , ενώ θα ήθελαν να τον έχουν πολλές ομάδες στο ρόστερ τους. Πλέον μαζί με τον Ραφαήλ Θαρρενό αποτελούν το επιθετικό δίδυμο του Διγενή».
Μπαμπάς ο Αττιτής
Ο Ποδοσφαιριστής και προπονητής στο παιδικό του Διγενή , Αντώνης Αττιτής απέκτησε ένα νεογέννητο αγοράκι μαζί με τη σύζυγό του . Με την οικογένεια του Διγενή να του εύχεται να είναι υγιές και ότι καλύτερο στη ζωή του . Ενώ παράλληλα να ακολουθήσει τον δρόμο του πατέρα του και να τον δούμε από μικρό να φορά την φανέλα του Διγενή.

Ανδρέας Γαβαλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
village
village
8 years ago

einai pou tha pegene stin kaloni!!!!!!xaxaxaxaxa

FC SOHO
FC SOHO
8 years ago

με καλος παιχτης.αντε και στα λαερμα.