Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Απειλούν το ρεκόρ του Κλεάνθη!

Απειλούν το ρεκόρ του Κλεάνθη!

5
telxinida koupa2
Dodekanisos

Οι γυναίκες της Τελχινίδα κατέκτησαν για 5η συνεχή χρονιά το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου και τώρα … απειλούν το σερί του Κλεάνθη (6 τίτλοι από το 2005 έως το 2010).
Μπορεί να χρειάστηκε ο 3ος τελικός των play offs για βγει ο φετινός πρωταθλητής αλλά τα κορίτσια του Νίκου Τσιντομηνά και του Μιχάλη Τσιμισίρη απέδειξαν ότι είναι η καλύτερη γυναικεία ομάδα τα τελευταία χρόνια στα Δωδεκάνησα.
Σ’ ένα κατάμεστο Βενετόκλειο, από φίλους και των δύο ομάδων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (22/3) ο 3ος και τελευταίος αγώνας της τελικής φάσης των play offs των γυναικών ανάμεσα στη γηπεδούχο Τελχινίδα και τον Διαγόρα.
Ο Γηραιός που είχε νικήσει με 3-2 σετ τους δύο προηγούμενους αγώνες κατέκτησε και το 1ο σετ του 3ου και καθοριστικού τελικού με 18-25. Το γεγονός αυτό στάθηκε η αφορμή να αφυπνιστούν οι αθλήτριες της Τελχινίδας οι οποίες παίζοντας πιο καλά από τον αντίπαλό τους επικράτησαν στο 2 σετ με 25-18.
Αμφίρροπο ήταν το 3ο σετ αλλά στους τελευταίους πόντους η Τελχινίδα ήταν πιο αποτελεσματική και το κέρδισε με 25-21.
Το φινάλε του τελικού (4ο σετ) ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που εξασφάλισαν από νωρίς μεγάλη διαφορά και πήραν το σετ με 25-13 και τον αγώνα με 3-1 σετ.
Ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων στους δύο φιναλίστ και η απονομή του κυπέλλου από τον Θανάση Παπαγεωργίου στην Τελχινίδα.
Το ΔΣ και οι αθλήτριες του ΡΣΦΠ Τελχινίς ευχαριστούν τους φιλάθλους που ήταν μαζί τους όλη τη χρονιά και τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας: Ζαχαροπλαστεία ‘ΣΤΑΝΗ’, GAZI club, γυμναστήριο Oxyzen, νερά ΝΥΜΦΗ, πρακτορείο ΟΠΑΠ Γ & Μ Θεοδοσίου και το κατάστημα Colloseum.
Τέλος, ευχαριστεί το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου που καλύπτει υγειονομικά όλους του αγώνες και τουρνουά της ομάδας.
Το φύλλο αγώνα του τελικού:
ΡΣΦΠ Τελχινίς – ΓΣ Διαγόρας 3-1 σετ σε 91΄(18-25 σε 22΄, 25-18 σε 27’, 25-21 σε 22΄και 25-13 σε 22΄)
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς, Μιχάλης Τσιμισίρης) Κέλυ Δαουτοπούλου, Μαρία Βρατσάλη, Ματίνα Γιαννέλη, Νίκη Κουτζιούκη, Χρυσάνθη Μαθιουδάκη, Ελένη Μητροπούλου, Κωνσταντίνα Λορένζου, Αγάθη Μπόνη, Λένα Πολυτάνου, Αγλαΐα Σκορδά, Ελισάβετ Αμορανίτη και Νικολέτα Αμορανίτη (λίμπερο).
Διαγόρας: (Πάνος Διαστόπουλος) Νάντια Αρβανίτη, Ευαγγελία Μαρτίνα, Ελιζαμπέτα Μαμαλίγκα, Αθηνά Χονδρέλη, Κατερίνα Γιαλλουράκη, Νεφέλη Δικαστοπούλου, Μ. Χατζηδιάκου, Κατερίνα Χανιωτάκη, Κατερίνα Δεληγιώργη, Χαρ. Φραντζέσκου, Αλεξάνδρα Τοτόνι και Ιωάννα Αθανασίου (λίμπερο)
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Σωτήρης Σταματίου, Νίκος Χατζησταυρίδης και Μαίρη Παπαδούλη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evraios6
Evraios6
9 years ago

Ε Ν Σ Τ Α Σ Η ! ! ! ! !

Ούτε εδώ έχει τα πρωτεία ο ΓΣ Εβραίος 1905;;

Ε Ν Σ Τ Α Σ Η ! ! ! ! !

volley
volley
9 years ago

Eπιλεκτική σκοπιμως η ενημερωση !!(ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤΕΛΧΙΝΙΔΑΣ…) Ο Διαγορας από το 1992 (πρωτο γυναικειο πρωταθλημα ) εως το 2000 εχει κατακτησει 8 πρωταθλήματα και 1 η Φλόγα Ρ’οδου.

ego6
ego6
9 years ago

[quote name=”Evraios6″]Ε Ν Σ Τ Α Σ Η ! ! ! ! !

Ούτε εδώ έχει τα πρωτεία ο ΓΣ Εβραίος 1905;;

Ε Ν Σ Τ Α Σ Η ! ! ! ! ![/quote]
tha kanoume enstasi ston giatro pou se ksegenise kai ypoferoume apo allo 1 vlima olkis(filathle)karpazoeispraktora koraka.esy sigoura exeis perasei asxima apo emas sto ksanagrapsa giauto tosi xoli.

eisai fyto
eisai fyto
9 years ago

[quote name=”Evraios6″]Ε Ν Σ Τ Α Σ Η ! ! ! ! !

Ούτε εδώ έχει τα πρωτεία ο ΓΣ Εβραίος 1905;;

Ε Ν Σ Τ Α Σ Η ! ! ! ! ![/quote]
toulaxiston enimerosou sosta prin grapseis tin vlakeia sou re trivlaka kastana

ΚΕΜΠΑΠ
ΚΕΜΠΑΠ
9 years ago

Vlakidi o giraios einai o polinikis toy thesmou,5 exei i telxinida 6 o kleanthis poso kanoune??11,ta ypoloipa 40 protathlimata xereis pios ta exei?????vlakidi komplexara