Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Απέδρασε με το διπλό η Αναγέννηση

Απέδρασε με το διπλό η Αναγέννηση

0
anagennisi orfeas
Dodekanisos

Αν και ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πολυβώτης Νισύρου γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Έμπωνας με 1 – 0 σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος). Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή ωστόσο για μια ακόμα φορά φανερώθηκε το έντονο επιθετικό τους πρόβλημα καθώς ενώ δημιουργούν ευκαιρίες δεν μπορούν να σκοράρουν. Η Αναγέννηση που προσπάθησε να παίξει αμυντικά και ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό κατάφερε να πετύχει το μοναδικό της τέρμα στο 15’ με πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Στάππα έξω από την μεγάλη περιοχή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Μαμώλης, Καρακωνσταντίνου, Σφακιανός Τάσος, Καλογηράτος, Καραγιάννης (83’ Κυπραίος), Φωτεινής, Σβύνος, Χατζηνικολάου Κ. Β., Παπαδάκης (65’ Δερμιτζάκης), Αδραχτάς, Χαρτοφύλλης Π.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Νικολέτος, Κενενούνης, Τσαγγαράκης, Χριστοδούλου, Αλβανός, Χρυσοχόος, Μπάκης (65’ Χατζηγιαννάκης), Τσουκαλάς Νίκος, Θαρρενός (85’ Κωνσταντάκης), Στάππας, Παπαχριστοδούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments