Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Απέδρασε με «διπλό» από τη Ραφήνα!

Απέδρασε με «διπλό» από τη Ραφήνα!

0
rodos oloi
Dodekanisos

Μεγάλο διπλό πέτυχε η Ρόδος η οποία απέδρασε με 1-0 της Θύελλας Ραφήνας για την 18η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας (4ος όμιλος).
Η ομάδα μας ήταν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καλή, ενώ παρουσιάστηκε και αρκετά διαβασμένη στο τακτικό κομμάτι. Το μοναδικό γκολ που χάρισε το τρίποντο στα «ελάφια» σημείωσε ο Στεφανίδης στο 50΄ . Στη συνέχεια η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου κράτησε μακριά από τα καρέ της τον αντίπαλο παίρνοντας έτσι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Φάσεις και γκολ
Στο 12’ ο Χαρακτίδης εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε χωρίς πρόβλημα στην αγκαλιά του Πάππου.
Στο 15’ ο Κουρούπης εκτέλεσε με τη σειρά του ένα φάουλ αλλά ο Κατσούλης δεν ανησύχησε.
Στο 28’ ο Ζέκιος από καλό σημείο μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 50′ ο Τζιβίλογλου έκανε μια εντυπωσιακή μπαλιά για τον Χατζηλιόντα ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Κατσιούλης απόκρουσε. Στην επαναφορά της η μπάλα έφθασε στον Στεφανίδη ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0 – 1.
Στο 78’ ο Χαρακτίδης βρέθηκε σε πλεονεκτικό σημείο μέσα στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Πάππος ήταν σωστά τοποθετημένος και κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 86’ ο Ζέκιος με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και στην επάναφορά της η μπάλα έφθασε στον Χαρακτίδη που έκανε το σουτ αλλά κόντραρε σε αμυνόμενους.
Διατησία: Γκριτσέπης με βοηθούς τους Τσούκα και Σταματόπουλο από τον Σύνδεσμο Αρκαδίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Γκίκας, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Δημητρίου (71’ Γοργάκης), Ανδρεαδάκης, Βαζέχα, Ζέκιο, Μανουσάκης
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Τζιμογιάννης, Καντιμοίρης, Ανδρίκος (67’ λ.τ. Νικήτας), Κωνσταντίνου, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας (90’ Κασαπάκης), Κουρούπης, Τορεζάνι (77’ Ιμεραλιλάϊ), Ευγενικός, Στεφανίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments