Αρχική Videos “Απαξιώθηκε το πρόσωπο μου από το ίδιο το κόμμα”

“Απαξιώθηκε το πρόσωπο μου από το ίδιο το κόμμα”

0

Για «πλήρη απαξίωση στο πρόσωπο της» από το ίδιο το κόμμα και τον πρόεδρο του Δημήτρη Νατσιό κάνει λόγο υγειονομικός από τη Θεσσαλονίκη η οποία βγήκε πρώτη σε «σταυρούς». Πρόκειται για την Βιορίκα Ματσουκατίδου η οποία έκανε έναν μεγάλο προεκλογικό αγώνα ωστόσο νιώθει «προδομένη» και παραγκωνισμένη μιας και τελικά την έδρα της την παίρνει ο πρόεδρος του κόμματος. Η ίδια με ανακοίνωση της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

Θεσσαλονίκη
Βερονίκη Μουτσακατίδου
27 Ιουνίου, 2023
Κύριε πρόεδρε,
παρεμβήκατε τον «νόμο της αγάπης» του Δικαιοκρίτου Χριστού και όπως πολύ καλά γνωρίζετε από την Αγία Γραφή , «τίποτα άδικο δεν μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε Θεοκίνητη Δράση».
Να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον καθένα σας ξεχωριστά για κάθε στήριξη, βοήθεια και εν τέλει ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου.
Η Α΄ Θεσσαλονίκης έχει καταληφθεί βουλευτικά με μία έδρα από το κόμμα της Νίκης στο πρόσωπο του προέδρου Δημήτρη Νατσιού.
Παρ’ ότι το παραπάνω γεγονός είναι σύνηθες στις εκλογές, καθώς μια σημαντική εκλογική περιφέρεια εκπροσωπείται πολλές φορές από τον πρόεδρό της , έχω κάθε δικαίωμα να το γνωρίζω ως πρώτη σε σταυροφορία βουλευτής από τις 21 Μαϊου του 2023, κάτι που δεν έγινε ποτέ μέχρι και σήμερα.
Με μεγάλη λύπη αντιλαμβάνομαι πως τελικά λειτούργησα ως «μονάδα» όπως όλα δείχνουν. Όχι τόσο για την κατάληψη της έδρας όσο για την παντελή έλλειψη επικοινωνίας , ενημέρωσης και πλήρους απαξιώσης στο πρόσωπό μου!
Ο απόδημος Ελληνισμός δυστυχώς για άλλη μια φορά χρησιμοποιήθηκε για να συνεχίζει να μένει στην απαξίωση χωρίς εκπροσώπηση και μαλιστα από ένα γνήσιο τέκνο του.
Χρειάστηκε δυο μήνες προσωπικού αγώνα αποχωρώντας αρχικά από το λειτούργημα που χαρακτηρίζει τη δουλειά μου, παραμερώντας την οικογένειά μου (καθ’ ότι και μητέρα τριών παιδιών) και πολλές ώρες προεκλογικού αγώνα για τη γνωστοποίηση και υπεράσπιση των θέσεων του κόμματος.
Δυστυχώς πλέον οφείλω μια μεγάλη συγνώμη σε όλους όσους ενέπνευσα και πιστέψατε μαζί με μένα, ότι η αληθινή αγάπη για την πατρίδα και τον λαό της μπορούν να εκπροσωπηθούν από το συγκεκριμένο κόμμα που αγνοεί περιφρονητικά αλαζονικά και συμφεντορολογικά τη λαϊκή εντολή στην Α’ θες/νικης.
Η απαξίωση δε στο πρόσωπό μου από το ίδιο το κόμμα, κατατάσσει τις πρακτικές του κομματικού του μηχανισμού ακολουθώντας ότι ακριβώς ξέρουμε τόσα χρόνια και σε τίποτα δεν διαφέρει.
Με λύπη διαπιστώνω ότι “χρησιμοποιήθηκε” για προαποφασισμένους λόγους ο προεκλογικός μου αγώνας!!!!!
Σ΄ αυτή λοιπόν την κρίσιμη βουλή η Θες/νικη υποτιμήθηκε ακριβώς όπως και ο αγώνας μου – ο αγώνας μας!!
Μια περιφέρεια όπως η Θεσσαλονίκη, που έκρινε ως “σημείο αναφοράς” την αντίσταση του Ελληνικού λαού, είναι αδιανόητο να μην έχει στην επόμενη τετραετία ενεργή βουλευτική εκπροσώπηση πλην του προέδρου της.
Κανένα άλλωστε κόμμα πλην της Νίκης δεν κατέλαβε πρόεδρος του την έδρα στην Α΄ Θες/νικης.
Επειδή είμαι η Βερονίκη και ότι κάνω στη ζωή μου έως τώρα έχει πρώτα Θεό οφείλω να Τον ευχαριστήσω, ζητώντας το έλεος Του για την Πατρίδα.
Εκείνος γνωρίζει καλύτερα γιατί θα πρέπει να είμαι απούσα από ένα περιβάλλον σιωπής, απόκρυψης και φτηνών συνυπολογισμών.
Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στους «φίλους» που συμπορευτήκαμε και εν τέλει μου άφησαν τη γεύση της «λυκοφιλίας»..
Ο διαχωρισμός των Ελλήνων είναι κάτι που δεν μου είναι αντιπροσωπευτικός.
Η κομματική τακτική των εκλογών του 2023 δεν διαφέρει μεταξύ των κομμάτων. Η κομματοκρατία καλά κρατεί!
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και σας οφείλω μια τεράστια συγνώμη για τη χαμένη εν τέλει στο πρόσωπό μου ψήφο σας.
Με εκτίμηση
Βερονίκη Ματσουκατίδου του Σπάρτακου
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments