Αρχική Videos «Θα απαγορεύσω τις χειρουργικές επεμβάσεις τρανς σε παιδιά»

«Θα απαγορεύσω τις χειρουργικές επεμβάσεις τρανς σε παιδιά»

0
Dodekanisos

Μια από τις βασικές επιδιώξεις του αν επιστρέψει στον προεδρικό θώκο το 2024 αποκάλυψε ο Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας στο συνέδριο Faith & Freedom Coalition που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως είπε, εάν επανεκλεγεί θα απαγορεύσει τις χειρουργικές επεμβάσεις τρανς σε παιδιά.

«Είναι τόσο φρικτό και τόσο γελοίο. Θα κρατήσω τους άντρες έξω από τα γυναικεία αθλήματα. Και θα υπογράψω έναν νόμο που θα απαγορεύει τον σεξουαλικό ακρωτηριασμό παιδιών και στις 50 πολιτείες. Από την πρώτη κιόλας ημέρα θα επαναφέρω την απαγόρευση για τους τρανς στο στρατό. Γιατί ένας πολεμιστής πρέπει να επικεντρώνεται στο να συντρίψει τους εχθρούς, στο να είναι δυνατός και να έχει την εικόνα του δυνατού».

Ο Τραμπ υποσχέθηκε επίσης να «υπογράψει αμέσως ένα νέο εκτελεστικό διάταγμα για τη μείωση της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης «για οποιοδήποτε σχολείο προωθεί φυλετικό, σεξουαλικό ή πολιτικό περιεχόμενο στα παιδιά μας», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα των γονέων», υποστήριξε περαιτέρω ο Τραμπ, προσθέτοντας «Θα αγωνιστώ για την άμεση εκλογή διευθυντών σχολείων από τους γονείς. Εάν κάποιος διευθυντής δεν κάνει τη δουλειά του, οι γονείς θα πρέπει να μπορούν να τον απολύσουν αμέσως και να επιλέξουν κάποιον που θα την κάνει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments