Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αντίθετος ο «Μεσόγειος» στον ορισμό του τοπικού πρωταθλήματος

Αντίθετος ο «Μεσόγειος» στον ορισμό του τοπικού πρωταθλήματος

0
Dodekanisos

Με τρείς αθλητές την πρώτη μέρα στην ατομική χρονομέτρηση και έναν την επόμενη στην αντοχή, θα συμμετάσχει ο Αθλητικός Σύλλογος «Μεσόγειος» μας στο τοπικό πρωτάθλημα δρόμου που διοργανώνει η τοπική επιτροπή Δωδεκανήσου τη Παρασκευή και το Σάββατο 08 και 09 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, στην ατομική χρονομέτρηση, θα συμμετάσχουν στην ατομική χρονομέτρηση, η Ελένη Τσαβαρή στην κατηγορία γυναικών, η Φωτεινή Νικήτα στην κορασίδες και ο Μιχάλης Τριομμάτης στους έφηβους!

Την επόμενη μέρα, ο Μιχάλης Τριομμάτης θα αγωνιστεί στην αντοχή εφήβων.

Δεν συμφωνούν με το τοπικό πρωτάθλημα!

Την αντίθεση τους στον ορισμό του τοπικού πρωταθλήματος αυτής της χρονιάς εκφράζουν με ανακοίνωση του οι υπεύθυνοι του «Μεσόγειος». Το κείμενο αναφέρει:

«Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να τονίσουμε την έντονη αντίθεση μας στον ορισμό του τοπικού πρωταθλήματος αυτής της χρονιάς! Πρώτον, για πρώτη φορά ορίζεται τοπικό πρωτάθλημα σε εργάσιμη μέρα, τη στιγμή που στο επίσημο καλεντάρι όλες οι ημερομηνίες είναι τοποθετημένες Σαββατοκύριακα! Μεταξύ των αγωνιζομένων και των υπολοίπων εμπλεκομένων, υπάρχουν επαγγελματίες, εργαζόμενοι κλπ, που εκείνη τη μέρα, δεν θα πρέπει να δουλέψουν, να κλείσουν επιχειρήσεις κλπ! Επίσης, και σίγουρα από τύχη, οι μαθητές έχουν εκκλησιασμό, διαφορετικά θα έπρεπε να πάρουν απουσίες και να φύγουν από τα σχολεία τους! Ακόμα, σε δώδεκα μέρες, είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας των μικρών κατηγοριών, πράγμα που προπονητικά δεν συνάγει! Η τοπική επιτροπή, καλό θα ήταν κι αυτό είναι πρόταση, πριν τον ορισμό των πρωταθλημάτων, να καλεί τους προπονητές των σωματείων, ώστε βάση σχεδιασμού να ορίζονται οι αγώνες της τοπικής κι όχι όποτε είναι, αρκεί να βγει η υποχρέωση διεξαγωγής του αγώνα!  Ειδικά εφέτος, κατά τη γνώμη μας, ο ορισμός των πρωταθλημάτων σε διαδρομές κι ημερομηνίες, είναι εντελώς άκαιρος, σε σχέση με την αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών, που κυνηγούν κάποιες διακρίσεις, κι όχι τη συμμετοχή, ή τη βαθμοθηρία! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διοργάνωση και ελπίζουμε την επόμενη χρονιά, να είναι πιο σχεδιασμένα τα πράγματα, πάντα βέβαια κατά την άποψη μας!!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments