Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Άνθρωποι με κύρος και αξιοπρέπεια»

«Άνθρωποι με κύρος και αξιοπρέπεια»

0
Dodekanisos

Δηλώσεις για την μεταγραφή του στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας, παραχώρησε στο news12.gr ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Δήμος Παπαοικονόμου. Σε αυτές μπορείτε να διαβάσετε τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση αυτή, καθώς τους προσωπικούς του στόχους για την νέα χρονιά αλλά και αυτούς της ομάδας. Αναλυτικά:
«Θέλω καταρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου Δημήτρη Καραγιάννη, επειδή ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με τον τρόπο του με έπεισε να πάρω την απόφαση αυτή.
Δεν άργησα να συμφωνήσω με τους διοικούντες της ομάδας. Ικανοποίησαν στο έπακρο τις απαιτήσεις μου. Άνθρωποι με κύρος, αξιοπρεπέστατοι και πολύ φιλικοί! Μου έδειξαν από τη πρώτη στιγμή πόσο με ήθελαν στην ομάδα. Από κει και έπειτα οι στόχοι της ομάδας είναι πάνω απ’ όλα να είμαστε οικογένεια. Να περάσουμε όμορφα, να χαρούμε αυτό που κάνουμε και να διατηρήσουμε την ομάδα στην Α κατηγορία.
Ο Άγιος Γεώργιος είναι όντως μια οικογένεια! Χαίρομαι που θα ξανά συνεργαστώ με πολλούς παίχτες! Ο στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ούτως ώστε να κάνουμε κάτι καλό. Κάτι όμορφο! Ευχαριστώ τους πάντες για την εκτίμηση που δείχνουν στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι να δώσω τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα!

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments