Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ανώτερος αλλά θέλει δουλειά ο Διαγόρας

Ανώτερος αλλά θέλει δουλειά ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Tο πρώτο τους φιλικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Μαριτσών, ο τοπικός Ηρακλής και ο Γ.Σ. Διαγόρας.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που επικράτησαν με σκορ 2-0 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν ο Γιόνδης στο 11’ μετά από εκτέλεση φαουλ του Αντώνη Αθανασίου και ο Υφαντίδης στο 81’ μετά από γύρισμα του Βελέτη. Ο τελευταίος εντυπωσίασε με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας πως είναι ένα πολύτιμο γρανάζι στην μηχανή του Ανδρέα Σταύρου ενόψει Γ’ Εθνικής. Ο Διαγόρας ήταν αυτός που ήλεγχε καθ’ όλη την διάρκεια τον ρυθμό του αγώνα, χωρίς ωστόσο να έχει την απαιτούμενη φαντασία στο παιχνίδι του. Δημιούργησε ορισμένες κλασικές ευκαιρίες όμως έπεσε επάνω σε έναν εξαιρετικό Χειμωνέττο, ο οποίος «κατέβασε τα ρολά». Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής του Μιχάλη Πολιά παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πως θα είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος για όποια ομάδα επιχειρήσει να τον νικήσει.

Το φιλμ του αγώνα

7’ Σουτ του Ούγκο, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χειμωνέττου.

11’ Εκτέλεση φαουλ από τον Αντώνη Αθανασίου, ο Γιόνδης πρόλαβε την έξοδο του Χειμωνέττου και με γυριστή κεφαλιά πέτυχε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

15’ Σουτ του Αντώνη Αθανασίου σε κόρνερ ο Χειμωνέττος.

20’ Σέντρα από τον Παντελή Αθανασίου, ο Γιόνδης με μονοκόματο σουτ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερο παραθυράκι του Χειμωνέττου.

40’ Ωραία ενέργεια του Γεωργίου ο οποίος πέρασε δύο αντιπάλους, το σουτ όμως απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χειμωνέττος.

49’ Δυνατό σουτ του Αντώνη Αθανασίου, ο Χειμωνέττος ήταν και πάλι στην σωστή θέση και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

53’ Χαμένο τετ-α-τετ από τον Γιόνδη, ο οποίος νικήθηκε και πάλι από τον Χειμωνέττο.

67’ Σουτ του Τσαλώλη, η μπάλα πέρασε λίγα μέτρα πάνω από την εστία του Σαμολαδά.

78’ Πλασέ του Υφαντίδη στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

81’ Φάουλ του Αντώνη Αθανασίου, ο Σαββιδάκης απομάκρυνε με υπερένταση και στην επαναφορά ο Βελέτης γύρισε την μπλάλα στον Υφαντίδη που από κοντινή απόσταση πέτυχε το 0-2.

Στο γήπεδο των Μαριτσών βρέθηκε και ο Σπύρος Λάμπρου, ο οποίος θα ξεκινήσει κανονικά από αύριο τις προπονήσεις με την νέα του ομάδα.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Μαριτσών: Χειμωνέττος, Τσούφιος, Φελεγκάκης, Γιαννακόπουλος, Μπάρτζος, Παπακωσταντής, Φελεσάκης, Μπιλιάς, Κούρος, Λυριστής Μ, Λυριστής Θ. Έπαιξαν και οι ( Σιαμαντούρας, Βασιλώττος Χ, Τσαλώλης, Λολάκης και Σαββιδάκης).

Γ.Σ. Διαγόρας: Στεφανάκος, Χειμωνέττος, Τσαγκάρης, Βασιλείου, Βελέτης, Αθανασίου Π. Αθανασίου Α. Γεωργίου, Μπίσμαρκ, Ούγκο, Γιόνδης. Έπαιξαν και οι ( Σαμολαδάς, Τσουρούτης, Κόρλος, Υφαντίδης και Παπαδημήτρης).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments