Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ανοίγει τα φτερά του ο «Φοίνικας»

Ανοίγει τα φτερά του ο «Φοίνικας»

1
foinikas1
Dodekanisos

Την πρώτη της επίσημη παρουσίαση και την πρώτη συνέντευξη έκανε χθες το βράδυ στο Κλειστό Γήπεδο της Κρεμαστής η νεοσύστατη ομάδα βόλεϊ, Φοίνικας. Ο καινούριος σύλλογος αποτελεί μια ακόμα προσθήκη στις ομάδες πετοσφαίρισης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, με κύριο στόχο, όπως τόνισαν οι άνθρωποι της ομάδας, την ανάπτυξη του αθλήματος και την διάδοση του στις μικρές ηλικίες.
Πέρα από το βόλεϊ σάλας, ο σύλλογος έχει σκοπό να επεκταθεί και στο μπιτς βόλεϊ ενώ επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας είναι να δραστηριοποιηθούν και στην κοινωνία, με οργάνωση εθελοντικών δράσεων. Πάντως, τα μέλη του δ.σ. συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Αχιλλέα Μαυρομάτη, με τον οποίο συζήτησαν αρκετά και συμφωνήθηκε με τους άλλους συλλόγους να λειτουργούν σε ομαδικό επίπεδο. Φιλοδοξία του Φοίνικα είναι να αναπτυχθεί περισσότερο το βόλεϊ, να βοηθήσει τους γονείς να διαπαιδαγωγήσουν ακόμα καλύτερα τα παιδιά τους και να βγάλει καλούς αθλητές, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλο το νησί της Ρόδου
Οι κανονικές προπονήσεις του συλλόγου θα ξεκινήσουν από την προσεχή Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και όλα τα τμήματα (ανδρικό, γυναικείο και αναπτυξιακό) θα προπονούνται τρεις φορές της εβδομάδα στο Κλειστό Γήπεδο της Κρεμαστής. Παράλληλα, την ίδια μέρα θα ξεκινήσουν και οι επίσημες εγγραφές, με τα μέλη του δ.σ. να τονίζουν πως βασικό μέλημα είναι η ασφάλεια των αθλητών, γι’ αυτό και απαραίτητη προϋπόθεση για να εγγραφεί κάποιος είναι να έχει υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στην συνέχεια, ο αθλητής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποιες προπονήσεις, χωρίς κάποια υποχρέωση, για να διαπιστώσει αν του αρέσει το βόλεϊ, ενώ τονίστηκε πως θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια στο οικονομικό κομμάτι, ώστε να υπάρξουν διευκολύνσεις όπου χρειάζεται.

Μαρία Αναστασοπούλου
foinikas2foinikas3

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Deli
Deli
8 years ago

Habemus Papam.

Καλορίζικη η νέα πρόεδρος.