Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ανοίγει ο δρόμος του γυρισμού

Ανοίγει ο δρόμος του γυρισμού

0
koutsikas
Dodekanisos
Μπορεί ο Λεωνίδας Κούτσικας να είχε αποχωρήσει απ’τον πάγκο της ομάδας πριν δύο εβδομάδες όμως έδωσε το παρών στην σημερινή προπόνηση και έχουν μείνει κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να επιστρέψει στην Α.Ε Κω.

Μάλιστα σήμερα θα βρισκόταν και στην προπόνηση και ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κώστογλου για να μιλήσει με τους παίκτες και να τους ανακοινώσει την επιστροφή του Λεωνίδα Κούτσικα αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αυτό αναμένεται να γίνει αύριο.

Ο λόγος που άλλαξε την απόφαση του έχει να κάνει κυρίως με κάποια πράγματα που άλλαξαν τις τελευταίες ημέρες αφού η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές για να ενισχύσει το ρόστερ της.

Άλλωστε και ο κ.Κούτσικας όταν είχε αποχωρήσει μας είχε πει στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή μας “Φύλλο αγώνος” ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι η ομάδα είχε αποδυναμωθεί αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές που είχε ζητήσει απ’τον κ.Κώστογλου να παραμείνουν,έφυγαν.

Μάλιστα ο κ.Κούτσικας αναμένεται απ’το ματς κυπέλλου με τον Κλεάνθη κιόλας να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας,με τον Δαυίδ Μάμμη να συνεχίζει σαν βοηθός του.

Πηγή : Giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments