Αρχική Videos Ανοιχτά τάχθηκε υπέρ της ΝΔ και του Μητσοτάκη ο Σαββόπουλος

Ανοιχτά τάχθηκε υπέρ της ΝΔ και του Μητσοτάκη ο Σαββόπουλος

0

Αλγεινή εντύπωση σε μεγάλη μερίδα των Ελλήνων έχει προκαλέσει ο Διονύσης Σαββαόπουλος ο οποίος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ είπε μεταξύ άλλων πως “ελπίζει στην αυτοδυναμία της ΝΔ” ενώ πρόσθεσε πως είναι σίγουρος ότι “η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφασή του για την ψήφο στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαϊου”.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις όπως και γενικότερα ολόκληρη η συνέντευξη του Έλληνα τραγουδοποιού και συνθέτη δεν έμεινε ασχολίαστη από χιλιάδες χρήστες των social medial με τα περισσότερα σχόλια εξ αυτών να μην είναι κολακευτικά προς τον ίδιο. Λόγω του “αριστερού” όπως είναι γνωστό παρελθόντος του καθώς και για την αντιστροφή πολλών απόψεων του ειδικότερα τα τελευταία χρόνια μέσω δηλώσεων του σε διάφορα ΜΜΕ.

Ένα από τα σχόλια που έκαναν αρκετό ντόρο ήταν αυτό του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ο οποίος στην προσωπική του σελίδα στο “Twitter” έγραψε για τον Σαββόπουλο: “Τι κρίμα… Όχι για την επιλογή του να στηρίξει ένα κόμμα, όσο για την ανάγκη που αισθάνθηκε να το κάνει. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments