Αρχική Uncategorized Αγγλικό σκορ στα Κοσκινού

Αγγλικό σκορ στα Κοσκινού

0
Dodekanisos

Χάρις σε ένα καταπληκτικό γκολ του Σάββα Τζουανάκη στο 90+2, ο Διγενής κατάφερε να ισοφαρήσει σε (3-3) τον Κλεόβουλο Λίνδου και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της συνέχειας. Με εννέα παίκτες από το 53′ οι γηπεδούχοι που είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Εικόνα του παιχνιδιού: Πολύ ωραίο παιχνίδι με ανατροπές και έντονες συγκινήσεις στο τέλος. Ο Διγενής πάλεψε για την ισοφάρηση και στο 90+2 δικαιώθηκε. Η ομάδα του Κλεόβουλου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 έδειξε ψυχή και στο 83′ έκανε την ολική ανατροπή (2-3), η οποία όμως δεν έφτανε για να κατακτήσει το τρίποντο.

Α’ Ημίχρονο: Ο Διγενής ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και πίεσε από νωρίς τον αντίπαλο του. Η πίεση αυτή καρποφόρησε στο 15′ όταν το σουτ του Τζουανάκη σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Χρυσανθή και στην επαναφορά ο πολύ καλός Κετσές έστρωσε στον Τζουανάκη, που με κοντινό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Δύο λεπτά αργότερα ο Διγενής έκανε δύο τα τέρματα του, όταν ο Τζουανάκης έκανε πολύ ωραία μπαλιά στο Κετσέ και ο τελευταίος πλάσαρε ιδανικά τον Χρυσανθή, βάζοντας “φωτιά” στο γήπεδο Κοσκινού. Μετά το δεύτερο τέρμα του Διγενή, ο Κλεόβουλος ανέβηκε στο γήπεδο και κατάφερε να μπει και πάλι στο παιχνίδι στο 25′ όταν ο Σκούμπρος άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε μια φάση η οποία άλλαξε την ροή του παιχνιδιού. Ο Χαρίτος βγήκε από τα δεξιά, έκανε την σέντρα και ο Παπασταμάτης ανέτρεψε τον Αλέκο Κακλαμλάνο πριν αυτός μπει στην πορεία της μπάλας. Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Πατσιόπουλος καταλόγισε το πέναλτι και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον αμυντικό του Διγενή. Ο Aλέκος Κακλαμάνος εκτέλεσε το πέναλτι και ισοφάρησε για τους φιλοξενούμενους σε 2-2.

Β’ Ημίχρονο: Στην επανάληψη ο Διγενής έμεινε με 9 παίκτες, καθώς στο 53′ ο Χουτεσιώτης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ταγκάεφ. Μετά από αυτό το σημείο, ο Κλεόβουλος ανέβηκε στο γήπεδο και πίεσε την καλοστημένη άμυνα του Διγενή. Η πίεση του Κλεόβουλου καρποφόρησε στο 83′ όταν ο Κολιοκώστας “σέρβιρε” στον Μανώλη Κακλαμάνο και ο τελευταίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίτχυα του Μανώλαγκα πετυχαίνοντας το 2-3. Ο Διγενής όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 92′ ο Τζουανάκης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Χρυσανθή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Πατσιόπουλος με βοηθούς τους κ. Τσέτσο και Σταυρούλια.

ΜVP: Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν αναμφισβήτητα καλύτερος πάικτης του γηπέδου. Άνοιξε το σκορ στο 15′, ενώ ήταν ο παίκτης, ο οποίος χάρισε στον Διγενή έναν υπερπολύτιμο βαθμό στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Το φίλμ του αγώνα:

1′  Σουτ του Ταγκάεφ πάνω στον Μανώλαγκα.

4′ Δυνατό σουτ του Κετσέ αουτ.

12′ Σουτ του Διακάκη πάνω στον Χρυσανθή.

15′ Σουτ του Τζουανάκη στο αριστερό δοκάρι του Χρυσανθή, στην επαναφορά ο Κετσές έκανε την πάσα στον νεαρό επιθετικό που από κοντά πέτυχε το 1-0.

17′ Μπαλιά του Τζουανάκη στον Κετσέ, ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός του Διγενή πλάσαρε τον Χρυσανθή 2-0.

25′ Φαουλ του Κολιοκώστα, ο Σκούμπρος άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του 2-1.

28′ Σουτ του Τζουανάκη πάνω από τα δοκάρια.

35′ Ανατροπή του Κακλαμάνου Α από τον Παπασταμάτη. Ο διαιτητής Πατσιόπουλος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον αμυντικό του Διγενή. ο Κακλαμάνος Α εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 2-2.

50′ Κάθετη πάσα του Ταγκάεφ στον Αλέκο Κακλαμάνο, το πλασέ του τελευταίου πέρασε αουτ.

53′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Χουτεσιώτη.

67′ Σουτ του Γαϊτάνου πάνω από τα δοκάρια.

76′ Ανάποδο ψαλίδι του Κολιοκώστα λίγο αουτ.

83′ Πάσα του Κολιοκώστα στον Μανώλη Κακλαμάνο, σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή 2-3.

90+2 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζουανάκη 3-3.

Συνθέσεις: 

ΔΙΓΕΝΗΣ: Mανώλαγκας, Χωρίτης, Παπασταμάτης, Σκούμπρος, Κώτης, Μικκιού, Τσιπιζίδης (54′ Μοσκιού), Χουτεσιώτης, Τζουανάκης, Κετσές (90+5 Χατζηνικόλας), Διακάκης (58′ Κούτσι).

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Νίκολλι, Κωστάκης (76′ Κοντός), Κακλαμάνος Μ, Πιτσουρδάκης (87′ Χαμιταϊ), Ταγκάεφ, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος Α, Κολιοκώστας, Χαρίτος (59′ Παπαϊκονόμου).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments