Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανέβηκε στη 2η θέση ο Ορφέας

Ανέβηκε στη 2η θέση ο Ορφέας

0
Dodekanisos

Την εντός έδρας ήττα (δεύτερη στο πρωτάθλημα) χωρίς όμως να έχει βαθμολογικές συνέπειες γνώρισε ο Άγιος Ισίδωρος. Η ομάδα του Σταμάτη Κουρδουνάκη έχασε από τον Ορφέα με 2 – 0. Το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να κερδίσει και ο Ακουσίλαος , κρατάει την ομάδα του “Αγίου” στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Και όμως, το ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν έδειχνε ότι θα είχε τέτοια εξέλιξη για τους γηπεδούχους μιας και στο πρώτο εικοσέλαπτο κυρίως δημιούργησαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Ίσως αν τα κατάφεραν, η συνέχεια να ήταν εντελώς διαφορετική. Ο Άγιος Ισίδωρος συνέχισε να κάνει φάσεις για να σκοράρει όμως είχε την ατυχία να πέσει πάνω και σε έναν πολύ καλό Δραγατάκη ο οποίος ίσως έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ορφέα και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να ανέβουν λιγάκι αγωνιστικά και παρά το ότι οι γηπεδούχοι έδειχναν και πάλι να έχουν την υπεροχή, πέτυχαν δυο τέρματα και “σφράγισαν” τη νίκη. Ένα με τον Αυγουστάκη στο 57′ και ένα με τον Λουκίσσα στο 71′.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Αυγενικού, Αχιολάς)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς (78′ Σάββενας), Δημητράκης (38′ λ.τ. Στάθης Διακοπαρασκευάς), Βονάκης, Καψαλάκης, Αμπελάς, Σαράντης (68′ Παρασκευάς Διακοπαρασκευάς), Στάππας, Μερισιώτης, Καρτάλης (52′ Γεωργαλλής), Σαπαλίδης

Σε λίγο και η σύνθεση του Ορφέα…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments