Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με ανατροπή η Δήμητρα Δαματριάς

Με ανατροπή η Δήμητρα Δαματριάς

0
Dodekanisos

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Δήμητρα Δαματριάς επικράτησε με σκορ (1-2) των Ιπποτών στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν ευκαιρίες και δεν επέτρεψαν στην Δήμητρα να φανεί απειλητική. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 25′ με την κεφαλιά του Φασάκη να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Ζώη. Δέκα λεπτά αργότερα οι Ιππότες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με έναν “κεραυνό” του Νταϊλάνι που κατέληξε στο αριστερό “παραθυράκι” του Ζώη για το (1-0). Μετά το γκολ των Ιπποτών, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με πλασέ του Παππά μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στην επανάληψη η Δήμητρα μπήκε στο γήπεδο με στόχο να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Πιο συγκεκριμένα στο 47′ ο Κοντογιάννης απομάκρυνε με δυσκολία το σουτ του Εξαδάκτυλου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης αστόχησε από πλεονεκτική θέση, μετά από παράλληλη πάσα του Ποιμενίδη. Στο 50′ ο Ποιμενίδης εκμεταλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των Ιπποτών και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το (1-2). Στο 80′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γκίνος, για εξύβριση στον κ. Παπαγιαννίδη. Στο 87′ οι Ιππότες έφτασαν κοντά στην ισοφάρηση, όμως η κεφαλιά του Μοσκιού, πέρασε λίγο αουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Αμοιρόπουλος βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, πάσαρε στον Κόρα, όμως ο νεαρός ο ποδοσφαιριστής της Δήμητρας προ κενής εστίας δεν κατάφερε να πετύχει το 1-3.

Συνθέσεις:

IΠΠΟΤΕΣ: Κοντογιάννης, Φασάκης, Τσάκε, Νταϊλάνι, Μαρίνος, Χίντα, Μοσκιού, Ντούσκου (24′ Λικάι), Ζήκας (88′ Ηλιόπουλος), Χρυσοχός, Γκίνος.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΜΑΤΡΙΑΣ: Ζώης, Φιακέτι (68′ Φιντικάκης), Κωστίου, Θεουλάκης, Παππάς, Εξαδάκτυλος (86′ Κόρα), Καρράς, Πηδιάκης Γ, Πηδιάκης Γ (56′ Αμοιρόπουλος), Τριαλώνης, Ποιμενίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments