Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετο πέρασμα για την ΑΕΡΑ

Άνετο πέρασμα για την ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Εύκολη εκτός έδρας νίκη με σκορ (4-0) επί της Δόξας Καρδάμαινας πανηγύρισε η ΑΕΡΑ και μείωσε ακόμα περισσότερο την διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού τις διαθέσεις τους και στην πρώτη φάση που δημιούργησαν κατάφεραν να προηγηθούν. Πιο συγκεκριμένα στο 11′ η μπάλα στρώθηκε στον Πλύγκο και ο μεσοεπιθετικός των “ερυθρόλευκων” με ωραίο σουτ νίκησε τον Γιακούμαρο για το (0-1). Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως δεν τα κατάφεραν.

Στην επανάληψη η ΑΕΡΑ θέλησε να τελειώσει την υπόθεση νίκη και τα κατάφερε. Στο 49′ μετά από εκτέλεση φαουλ του Νικολή, ο Μαλλιάκας με δυνατό σουτ πέτυχε το (0-2), ενώ στο 70′ ο Μασάδο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο (0-3). Το τελικό (0-4) διαμόρφωσε και πάλι ο Μασάδο στο 85′.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Γιακούμαρος, Μαύρος, Χατζηπαναγιώτης, Καλλούδης (50′ Κόκκαλης), Κουρζής, Μουνούχος (71′ Αποστολάτος), Παντελής (86′ Οικονόμου), Μποϊλής, Τάλλαρος (46′ Κατσαρός), Χατζηαντωνίου, Πής.

ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Μαλλιάκας, Δανάς, Γιαννακάκης, Μπάρδης (72′ Λυμπερόπουλος), Στελλάς, Γαργάλης (86′ Μπαϊρακτάρης), Λόης, Πλύγκος, Νικολής (83′ Τρουμπούνας), Μασάδο (86′ Φιλιππάκος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments